Forhåndsbestill spesialbagasje

og ekstra bagasjevekt

Nå kan du enkelt ta med deg spesialbagasje på charterreisen. 
Når du reiser charter med Apollo kan du hos mange av våre flyselskap enkelt og smidig legge til spesialbagasje som golfbag og sykkel, legge til ekstra bagasjevekt samt sende en forespørsel om medisinsk utstyr og hjelpemidler som du trenger å ha med.

  • Forhåndsbestill til ut- og hjemreise
  • Billigere enn å kjøpe den på flyplassen
  • Raskere og enklere innsjekking

Sportsutstyr og ekstra bagasjevekt

Sportsutstyr som golfbag, surfebrett og sykkel er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten, men kan legges til mot en kostnad. Kostnaden varierer avhengig av reisemål og flyselskap. Vet du allerede nå at du trenger ekstra innsjekket bagasjevekt så tilbyr vi på de fleste av våre flyvninger også ekstra bagasjevekt. Legg til både sportsutstyr og ekstra bagasjevekt til en gunstig pris ved å logge inn på Min reise og unngå ekstra kostnader på flyplassen. 

Pakkereiser med rutefly

For pakkereiser med rutefly kan reglene, og hva som er inkludert i reisen, variere. Det kan også være forskjeller mellom de ulike flyselskapene samt hvilket reisemål det er snakk om. Sportsutstyr er ikke inkludert i bagasjevekten men legges til før avreise eller på flyplassen. 
Les mer her for å se hva som gjelder for din reise. 

Rullestol

Vil du ta med deg din egen rullestol på reisen så leverer du denne ved innsjekk og bagasjeinnleveringen på flyplassen. Manuell rullestol som kan legges sammen tenger du ikke gi oss beskjed om før avreisen. 
Har du bestilt rullestolassistanse vil du ved innsjekk få hjelp videre etter at du har levert inn rullestolen din. Det er viktig at du i god tid innen avreise tar kontakt med oss via dette skjemaet for å bestille riktig type assistanse utfra dine behov. 

Elektrisk rullestol

Flyselskapet gjør alltid sitt ytterste for å ta med elektriske rullestoler til våre reisemål. Det er dog et begrenset antall som kan tas med på flyvningen på grunn av vekt- og plassbegrensning. 
Det er viktig at du i når du bestiller reisen fyller ut vårt skjema og oppgir den informasjonen vi etterspør slik at vi kan få en eventuell godkjennelse fra flyselskapet så snart som mulig. På grunn av at det er begrenset plass kan vi ikke garantere at elektriske rullestoler kan tas med. 

Medisinsk utstyr

Trenger du ta med medisinsk utstyr som CPAP er det viktig at du fyller ut skjemaet slik at vi kan gi flyselskapet beskjed i god tid. Trenger du ekstra bagasjevekt på bestillingen på grunn av medisinsk utstyr kan vi legge på dette uten ekstra kostnad for den passasjeren det gjelder ved fremvisning av godkjent legeerklæring før avreise.

Ikke bestilt reisen ennå?

Finn og bestill reisen din her og legg til bagasje som tillegg når du bestiller reisen med Apollo. 


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg