Dobbeltrom

Smakfulle rom med TV. Minibar. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom med delt basseng

Lyse og moderne dobbeltrom med to enkeltsenger eller en dobbeltseng, og ekstraoppredning på sovesofa. TV. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse med utgang til delt basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

For gjester med halvpensjon fylles minibaren mot avgift (vann er gratis).
For gjester med All Inclusive fylles minibaren gratis.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2-3

Familierom

Lyse og moderne familierom med soverom og oppholdsrom med sovesofa. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Minibar. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

For gjester med halvpensjon fylles minibaren mot avgift (vann er gratis).
For gjester med All Inclusive fylles minibaren gratis.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Suite

Elegante og moderne suiter med oppholdsrom med sovesofa og ett soverom med to enkeltsenger. TV og minibar. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Kaffe- og tefasiliteter. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • For gjester med All Inclusive fylles minibaren gratis.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 3 barn