Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,5 av 10 Basert på 11 vurderinger
Total vurdering
 
9,5 / 10
Rengjøring
 
9,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,8 / 10
Mat og drikke
 
9,5 / 10
Rom / leilighet
 
9,5 / 10
Service
 
9,6 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Hotellet oppgraderte våre to separate dobbeltrom til suite med to soverom, to bad, stue og stor balkong. Mange basseng, så alltid mulig å finne ledige solsenger. God mat, vennlig betjening. Flott og velstelt hotellområde som strekker seg helt ned til en koselig rullesteinstrand. Utenfor steinbeltet på 2 meter er det langgrunt og deilig sandbunn.
-

Bekreftet gjest: 2023-08-11


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-07


9 av 10

+
Variert og god mat. Pizzaen ble en rask favoritt. Flere muligheter for sen lunsj og sen frokost. Fine store basseng og fin sandstrand. Delt basseng utenfor rommet var veldig bra.
-
Eneste som trekker ned er kattene som går fritt rundt inne på hotellet. Kattene kom innom terrassen utenfor rommet vårt og i hovedrestauranten. Vi har ikke noe imot katter,men tenker på de som er allergisk eller er redd dyr vil få ferien ødelagt. Wifien var litt opp og ned. Kunne vært flere wifi- punkter

Bekreftet gjest: 2023-07-07


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

3005 vurderinger
Utmerket
 
2177
Veldig bra
 
608
Bra
 
160
Mindre bra
 
36
Dårlig
 
24

Fem siste vurderinger

01.08.2019

av Carl Christian B London, Storbritannia

Flott 14-dagers opphold

Veldig bra sted som svarte til forventningene, og vel så det. Familie på fire som virkelig har hygget oss med avslapping, god mat, proft personale og ulike sportsaktiviteter. Høy kvalitet over hele linjen. Dra dit!

 
02.10.2017

av Frode S Sarpsborg, Norge

Herlig Hotell

Flott hotell rett ved havet.eneste som skuffet, var kalt vann i bassengene.rommet var fint, og vi bestilte med basseng utgang, men vannet for kalt for oss.maten var helt topp, frokost lunsj desserter så langt øyet kunne orke, meget bra. Dette er perfekt for og kun slappe av bade spise og sole seg. Husk også og ha med euro hvis du skal ta taxi eller buss inn til Kos by.Hotellet har ikke bank automat og det er ca 5Km inn til byen. Så god tur dit.

 
05.08.2017

av Stianhorne Oslo, Norge

Et fantastisk Hotell

Når vi gikk inn i resepsjonen ved ankomst fikk vi raskt følelsen av at dette var et flott sted. Resepsjonen var fantastisk.Vi hadde rom med egen basseng utgang, utrolig flott. Vi var kun ved det store bassen området nederst mot stranden. Badet mye også i sjøen, en fin liten strand, men bruk badesko da det er veldig steinete de første 10 meterne ut i sjøen. Det jeg egentlig savnet i forhold til alle de andre hotellene jeg har vært på med samme standard, er en svim up pool i tilknytning til det enorme bassenget, det er masse plass til og lage det det. Rommene var rene og pene, og utstyrt med det man trenger, Mini baren blir fylt opp med drikke hver dag, noe som er inkludert i oppholdet. Frokost, lunsj og middag hadde et overveldende utvalg av god mat. Til middag fikk vi beskjed om ved ankomst at det var dress code, så vi pyntet oss hver kveld, det som var litt irriterende var at det var flere mannfolk som kom i flippflopp sko og shorts, dette burde hotellet ha gjort noe med i og med at det var dress code. På ettermiddagen er det coffee time i baren ved det nederste bassenget, her sto folk i kø og etter en liten stund var det tomt, her burde det blitt fylt på mere hele tiden. Ved baren fikk man øl og drinker gratis på all inclusive, men hvis barna ville ha en slush, måtte man betale for dette, kan ikke skjønne hvorfor?? På andre tilsvarende hoteller jeg har vært på var det mulig og hente seg snack mat som gyros etc gjennom hele dagen hvis man ikke ville gå opp til lunsj. Kelnerne som jobbet der gjorde en fanastisk jobbb, blide og hyggelige.Vi hadde en fantastisk uke der 28 juli til 4 august 2017. Og ønsker allerede og dra tilbake sommer 2018. Det er et dyrt hotell og dra på i sommerferien, men verdt det.

 
17.05.2017

av Ulf Helge N Skien, Norge

Vil en slappe av ,og ha litt luxus,er dette ett bra valg

Er ett fantastisk fin plass😊alle blide og hjelpsomme.vi hadde ett veldig fint opphold,god mat,og en veldig god service.vi kommer gjerne igjen😊🌞fantastiske mennesker ,som jobber der.we love all of you😘😘

 
17.09.2012

av Anita W Porsgrunn, Norge

En opplevelse

Et virkelig flott anlegg som holder det de lover. Fine og rene rom, god service, flott ute arealel og store fine basseng omeråder. Et lite minus for stranden, som var veldig liten. Maten var utmerket, store og varierte buffe border. Likte spesielt godt servering av drikke ved bordene til måltidene. Vært her to ganger å og kommer sikkert igjen.....:) Virkelig verdt en opplevelse...