Astir Odysseus

Astir Odysseus

 • • Eksklusivt
 • • Stort bassengområde og egen strand
 • • Legg til All Inclusive

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til eksklusive Astir Odysseus – et ypperlig hotell både for par og barnefamilier. Her kan du boltre deg i det store bassengområdet. Bestiller du rom med delt basseng er det bare å åpne terrassedøren og legge på svøm.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 2-5 personer, hvorav 3 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hotellet er veldig bra vedlikeholdt Restaurant. Argo a la Carte var meget bra. Generelt god mat,...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 30 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Astir Odysseus ligger ved stranda i Tigaki har en moderne og elegant arkitektur. Her er flere bassengområder og i alt er det tre basseng med barneseksjon, i tillegg til to barnebasseng. Pool-/snackbar. Solsenger og parasoller både ved bassengene og på stranda, der det også er restaurant og bar. Badehåndklær mot depositum.

Hotellet har tre restauranter. Bufférestauranten Achilles med et stort utvalg av greske og internasjonale retter. På tavernaen Argo serveres tradisjonell gresk mat til en herlig havutsikt (bordreservasjon). I à la carte-restauranten er menyen inspirert av Middelhavslandene. Pent antrekk kreves under middagen (ikke shorts og sandaler).

I tillegg er det to barer, Sirens Main Bar med live-musikk noen kvelder i uka og Down Beach Bar. Underholdning noen kvelder. Treningsrom og sportsaktiviteter som tennis og bordtennis (mot avgift) samt en gratis klatrevegg. Lekeplass. Spa med massasje, jacuzzi, hamam og badstue mot avgift. Innendørsbasseng med aldersgrense 16 år.

Wifi inkludert i fellesområdene. Begrenset lokaltrafikk. 

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Kontinental frokost kl. 5.00-7.30, bestilles dagen før.
 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
 • Sen kontinental frokost kl. 1030-11.30.
 • Lunsjbuffé i restauranten Achilles kl. 12.30-14.30.
 • Grillbuffé i Argo Taverna kl. 13.00-15.30.
 • Middag kl. 18.30-21.30. Pent antrekk, dvs. ikke t-skjorte, shorts eller sandaler.
 • Middag i restaurant Argo kl. 19.00-23.00 en gang per uke.
 • Snacks kl. 16.30-17.45.
 • Kaffe og kake i lobby- og strandbarene kl. 16.30-17.30.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin og mineralvann kl 10.00-24.00. Noen alkoholholdige drikker mot avgift.
 • Vann, brus og øl fra minibaren på rommet som etterfylles daglig.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å benytte hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 på avreisedagen.

Verdt å vite

På grunn av ombygning av hovedgata i Tigaki mai måned så må vi eventuelt legge om ruten bussen kjører til hotellene. Dette kan innebære at transporten kan ta lengre tid ved ankomst og avreise.

Alle hoteller – Tigaki & Marmari

Pelopas

På Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas møtes du av pene og komfortable fasiliteter, samtidig som den genuine og lokale atmosfæren sitter igjen og varsomt løftet frem av familien som eier det. Med den perfekte beliggenheten i Tigaki på Kos har du et hotell som du kommer til å elske!

Irina Beach

Vil du bo på stranda er hotell Irina Beach i Tigaki et godt valg. Fra hotellet er det en vakker utsikt over havet mot naboøyene Kalymnos og Pserimos, og Tyrkia i det fjerne. Her føler du havets og den strandas nærvær også i bassengområdet. Det ligger en liten butikk i hotellområdet og lokalbussen tar deg enkelt og greit helt inn til Kos by.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort er et moderne hotell med rolig beliggenhet, perfekt for avkobling eller som ditt utgangspunkt for oppdagelsesferder på vakre Kos. Her bor du i romslige dobbeltrom med All Inclusive inkludert i prisen. Hotellet ligger en knapp kilometer fra stranda og dit kan du dra med hotellbussen flere ganger om dagen.

Tigaki Beach

Tigaki Beach byr på vakre omgivelser der bassenget ligger omkranset av frodige palmer og trær. Det er også kort vei til stranda om du foretrekker saltvann. Her er det All Inclusive og har du lyst til å være i aktivitet er det både treningsrom og tennisbane. Til sentrum er det bare en kort spasertur.