Astir Odysseus

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til eksklusive Astir Odysseus – et ypperlig hotell både for par og barnefamilier. Her kan du boltre deg i det store bassengområdet. Bestiller du rom med delt basseng er det bare å åpne terrassedøren og legge på svøm.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 2-5 personer, hvorav 3 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hotellet oppgraderte våre to separate dobbeltrom til suite med to soverom, to bad, stue og stor b...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 30 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Astir Odysseus ligger ved stranda i Tigaki har en moderne og elegant arkitektur. Her er flere bassengområder og i alt er det tre basseng med barneseksjon, i tillegg til to barnebasseng. Pool-/snackbar. Solsenger og parasoller både ved bassengene og på stranda, der det også er restaurant og bar. Badehåndklær mot depositum.

Hotellet har tre restauranter. Bufférestauranten Achilles med et stort utvalg av greske og internasjonale retter. I à la carte-restauranten Argo serveres tradisjonell gresk mat til en herlig havutsikt (bordreservasjon). Pent antrekk kreves til middag. menn må ha langbukser. På hotellet er det også tre barer; Sirens, Lobby Bar Dawn Poolbar og Theater Bar.

I tillegg er det to barer, Sirens Main Bar med live-musikk noen kvelder i uka og Down Beach Bar. Underholdning noen kvelder. Treningsrom og sportsaktiviteter som tennis og bordtennis, mot avgift. Klatrevegg. Lekeplass. Spa med massasje, jacuzzi, hamam og badstue mot avgift. Innendørsbasseng med aldersgrense 16 år.

Wifi inkludert i fellesområdene. Begrenset lokaltrafikk. 

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider i bufférestauranten Achilles:

 • Frokost kl. 7.30-10.30.
 • Middag kl. 18.30-21.30

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Kontinental frokost kl. 5.00-7.30, bestilles dagen før.
 • Frokostbuffé i restauranten Achilles kl. 7.30-10.30.
 • Kontinental frokost kl. 10.30-11.30.
 • Sandwicher i poolbaren Dawn kl. 10.00-24.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Achilles kl. 12.30-14.30.
 • Grillbuffé og pizza i restauranten Argo kl. 13.00-15.30.
 • Ettermiddagskaffe med kakebuffé og snacks i poolbaren Argo kl. 16.30-17.30.
 • Middagsbuffé i restauranten Achilles kl. 18.30-21.30.
 • En middag per opphold på minst 7 dager i à la carte-restauranten Argo kl. 19.00-23.00 . Bordreservasjon minst 3 dager innen.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-24.00.
 • Vann, brus og øl fra minibaren på rommet som etterfylles daglig.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å benytte hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 på avreisedagen.

Alle hotell – Tigaki & Marmari

Pelopas

På Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas møtes du av pene og komfortable fasiliteter, samtidig som den genuine og lokale atmosfæren sitter igjen og varsomt løftet frem av familien som eier det. Med den perfekte beliggenheten i Tigaki på Kos har du et hotell som du kommer til å elske!

Irina Beach

Vil du bo på stranda er hotell Irina Beach i Tigaki et godt valg. Fra hotellet er det en vakker utsikt over havet mot naboøyene Kalymnos og Pserimos, og Tyrkia i det fjerne. Her føler du havets og den strandas nærvær også i bassengområdet. Det ligger en liten butikk i hotellområdet og lokalbussen tar deg enkelt og greit helt inn til Kos by.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort er et moderne hotell med rolig beliggenhet, perfekt for avkobling eller som ditt utgangspunkt for oppdagelsesferder på vakre Kos. Her bor du i romslige dobbeltrom med All Inclusive inkludert i prisen. Hotellet ligger en knapp kilometer fra stranda og dit kan du dra med hotellbussen flere ganger om dagen.

Tigaki Beach

Tigaki Beach byr på vakre omgivelser der bassenget ligger omkranset av frodige palmer og trær. Det er også kort vei til stranda om du foretrekker saltvann. Her er det All Inclusive og har du lyst til å være i aktivitet kan du spille tennis. Til sentrum er det bare en kort spasertur.

ananea Kos

Aldersgrense på hotellet: 16 år ananea Kos er et stilrent og lekkert hotell for alle som vil ha en ferie uten noe spesielt på agendaen. Skaperen av hotellet har hatt en visjon om at det skal være naturlig enkelt og at hotellet skal oppleves som en oase for avkobling og ro. Så bli med og opplev et helt spesielt hotell!

Aegean Pearl Kos

Aegean Pearl Kos er et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger i rolige omgivelser i Tigaki på Kos. I passe gangavstand ligger sentrum av Tigaki og det er også der du finner den fine sandstranda.