En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

98% anbefaler hotellet

364 vurderinger
Utmerket
 
265
Veldig bra
 
82
Bra
 
7
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

10.10.2022

av annelisabeths2018 Patalavaca, Spania

Takk for et flott opphold!

Fantastisk hotell 😊😍 Service, rom, basseng og område rundt er kjempe flott alt er flott 👍🏻 Har vært her mange ganger og kommer garantert tilbake 😊 Vi var en gjeng med venner som feiret en venninnes 50 års dag 🥳 Hotellet vartet oss opp! Takk for at dere gjorde ferien helt perfekt ♥️

 
06.10.2022

av eiriki2022

Ingen over, ingen ved siden

4 gangen på dette hotellet. Hva kan man si? Ypperste av det Tyrkia har og by på av service. Har du unger er dette hotellet det perfekte hotellet og være på. Her er alt på stell. Personalet, renslighet, mat, ting og gjøre! Velkommen til det fineste hotellet med det flotteste personalet

 
06.10.2022

av Odd P

Svindel

Bodde på dette hotellet i september og det viser seg at det i ettertid har blitt trukket penger fra konto og det ble oppdaget ved en tilfeldighet da jeg var inne og sjekket uttak fra konto. Vi bestilte sen utsjekk fra rommet på utreisedagen og betalte for dette ved utsjekk i resepsjonen, men flere dager etterpå viser det seg at de har trukket samme beløp på nytt.

 
19.09.2022

av sadeqr2018

Anmeldese

Perfekt hotell for familie, god mat, fint beliggenhet, god service og ikke minst hyggelig personal og en kvarter spaseringstur til byen/havet. Memo & Aykan: De er personalet som underholder gjestene barn best.

 
17.08.2022

av DDmadsen

En ferie for livet.

Dette er en av de bedre, feriene jeg har vært på. Du kan sikkert finne mange bra hotell.. men den gjengen som jobber på SUNPARK GARDEN er i et nivå for seg selv. og det er akkurat på grunn av disse folkene jeg vil reise tilbake, Du har animation team med Aykan, Memo og Erva. fy søren for en engasjert gjeng. fra morgen til kveld og det er aldri et kjedelig øyeblikk med de tilstede. enten det er morgen gym. vannpolo. mini disco, dart fotball osv. så er de med og fyrer opp stemningen, og måten de engasjerer alle. fra små barn til voksene mennesker er bare helt magisk. i resturanten har de full kontroll, må jo bare berømme Hulya og Khadir. for en kontroll og en service. og ikke minst hukommelse, de husket rom nr og hva du skulle ha. og et ekstra pluss er det med at de gir flere muligheten. som mannen uten stemme ( husker ikke hva han het) men han gikk rundt der. ryddet og stelte og laget morsomheter. til og med hotellsjefen virket som en jordnær person som brydde seg om de ansatte.. han var ute å snakket med folk. var med på kveldene.. og til og med å spilte dart ( så vi lot han vinne :-) ) hotellet er ok størrelse ( ikke stort og upersonlig). med basseng, barnebasseng og et basseng med sklier. rommene er moderne og reinholdet er veldig bra, jeg tror ikke jeg fant et sandkorn på rommet en eneste dag. eneste forbedringen jeg kan komme med her er, er at de burde være en gardin, som skiller av dusj området fra resten av rommet. Maten er god, de er flink med mat hyigene og skikkelig varmebehamdling. med grei variasjon i buffeten. og det er noe for alle Drinkene er også gode. med et ganske bra utvalg av alkoholfrie drinker til barna Det er noe avstand til stranden. men her har de gratis shuttle bus med privat strand. der al inclusive gjelder og.