En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

98% anbefaler hotellet

504 vurderinger
Utmerket
 
380
Veldig bra
 
98
Bra
 
10
Mindre bra
 
10
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

26.11.2023

av jensolet873

Anbefales

God service. Høy kvalitet på med orden og rent. Renhold av rom og skifte av sengklær alle dager. Kvalitet på buffe og al a carte Overkommelige priser. Kort vei til sentrum. Lite støy fra trafikkstøy.

 
21.07.2023

av S2637DPdanielm Bergen, Norge

Familiehotell

Det beste familiehotellet med de beste folkene som jobber der. Alle står på for å gjøre ferien ekstra bra. spesielt takk til Animation tem med Aykan og Erva, dere er super. der dere der neste år, er vi der :-)

 
21.07.2023

av DDmadsen Bergen, Norge

Familiehotell. God plass. Basseng. Sklier, Aktivitet. God mat

Flott familie hotell med supre ansatte. Nå er det 3 gangen vi er der, og suns det er fantastisk. Hotellet er ikke for stort, med god plass rundt bassenget og i resturanten, så du trenger ikke løpe ned om morgenen for å sikre solseng.. Det ligger litt avstand fra stranden. Men de har daglig transfer til privat strand, der all inclusive biten også gjelder. Det er masse aktiviteter for barn og voksene og det er det animation teamet med Aykan og Erva som holder. Vannpolo. Dato. Vollyball. Fotball osv.. Ledelse og resepsjon er "på" hele veien og sørger for at alt er i orden med rom og hotell. Rommene er reine. Og god standard. Og de har skikkelig dyne og pute.. Resturanten har et variert utvalg. Og god kvalitet.. de er også flink med mat hygiene og at mat er skikkelig stekt.. Når du er der 2 uker, er det nok noe mat i buffen som går litt igjen. Men de har en veldig god "al a cart" meny og.. Baren har et godt utvalg drikke i all inclusive.. og et enda større utvalg mot tillegg. Dinkene er gode og av god kvalitet. Vi kommer nok tilbake flere ganger😀

 
19.07.2023

av Lene B

ANBEFALES

Det beste hotellet i Alanya. Vi reiste ned i slutten på juni og hadde et opphold på 14 dager. Fantastisk gjeng som jobber der, både smilende og blid. Anbefales virkelig. Animasjon teamet som i år besto av Ayka og Erva stilte opp, både med lek for barn og lek for voksne, alt fra vannpolo, dart og volleyball. Dere er savnet 🤩 Har ingenting å klage på her. Alle som jobber der passet på til en hver tid at det var rent rundt, både rommene, hotellet generelt og basseng/restaurant. Ble det knust et glass så kom de mer eller mindre løpende med kost og brett. Har ingenting å klage på. En plass vi absolutt kommer ned igjen til. Så krysser vi fingrene for at hotellet vil få avtale med Ving igjen.

 
04.05.2023

av Ritva P

Fantastisk hotell som jeg alltid kommer tilbake til.

Har besøkt hotellet i alle år. Atmosfæren er helt ulik noen andre steder jeg har vært. Fantastisk personale, god beliggenhet og særdeles gode senger. Anbefales til både småbarnsfamilier og alenereisende. God stemning ved bassenget og fine show om kvelden. Alltid rent og pent, både inne og ute.