Ettromsleilighet

Ettromsleilighet med balkong. To enkeltsenger. Putemeny. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap med frysedel, brødrister, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn på forespørsel. Strykejern og strykebrett på forespørsel. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2

Toromsleilighet

Toromsleilighet med balkong. Soverom og stuedel med minikjøkken. To enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofaer. Putemeny. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap med frysedel, brødrister, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn på forespørsel. Strykejern og strykebrett på forespørsel. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-4

Treromsleilighet

Treromsleilighet med balkong og bassengutsikt. To soverom og stuedel med minikjøkken. To enkeltsenger i hvert soverom. Mulig med ekstrasenger i sovesofaer. Putemeny. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap med frysedel, brødrister, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Mikrobølgeovn på forespørsel. Strykejern og strykebrett på forespørsel. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 4-6