Dobbeltrom i bungalow

Dobbeltrom i bungalow med balkong eller terrasse. Disse ligger i bungalower i to etasjer uten heis. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minibar. Luftkondisjonering inkludert. Wifi mot avgift, prisen og passordet er for en enhet. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 16 kvm
Antall personer: 1-2

Familierom

Familierom med balkong eller terrasse. To soverom, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Dør mellom rommene. Minibar. Luftkondisjonering inkludert. Wifi mot avgift, prisen og passordet er for en enhet. Safe mot avgift. TV. Et bad med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Familierom deluxe

Familierom deluxe med balkong eller terrasse. To soverom, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Dør mellom rommene. Minibar. Luftkondisjonering inkludert. Wifi mot avgift, prisen og passordet er for en enhet. Safe mot avgift. TV. Et bad med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 48 kvm
Antall personer: 2-4

Familierom superior

Familierom superior med balkong eller terrasse. To soverom, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Dør mellom rommene. Minibar. Luftkondisjonering inkludert. Wifi mot avgift, prisen og passordet er for en enhet. Safe mot avgift. TV. Et bad med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 48 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og wc. De passer for den som vil bo på Club Kastalia Holiday Village, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romkategori enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2

Superiorrom

Superiorrom med balkong eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minibar. Luftkondisjonering inkludert. Wifi mot avgift, prisen og passordet er for en enhet. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn