En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

61% anbefaler hotellet

626 vurderinger
Utmerket
 
345
Veldig bra
 
131
Bra
 
67
Mindre bra
 
46
Dårlig
 
38

Fem siste vurderinger

25.06.2016

av Janne H

Flott sted for familie med barn men også for voksene

Flott hotell med masse aktiviteter for store og små, minus for mye kryp i hotell rommet på bakkenivå. Maten ble litt ensformig, savner litt tema måltider. Eller var det god service i barer osv. Animasjonstemet var kjempeflinke på show, bingo,barne disko, minuset for oss norske var jo at alt var på tysk. Dyr kiosk så ta heller en tur inn til byen for en handle tur 😀

 
03.07.2015

av Susann B

Bra fasiliteter men dårlig service

Alt er kjempebra med hotellet, masse spisesteder, badebasseng og spiseområder for hele familien men betjeningen kunne trengt et service kurs.. Av alle i betjeningen fra restaurant/bar/spa/resepsjon og div er det kun få som gjør et godt ansikt utad. De i 'båt' baren nede ved stranden skiller seg ut med hyggelig service og et par av servitørene i mat området. Det finnes ingen ekstra service og smil som gjør at vi ønsker flere opphold i Tyrkia, dessverre.

 
12.05.2014

av MISHA-Canbulat Olomouc

Flott sted for familier med barn

Club Kastalia er virkelig flott sted for barnefamilier. Min sønn likte vannattraksjonene og meg og mannen min spa:) Jeg likte hotellet ting så mye. Alle var så vennlige. Maten var veldig bra, også for vår lille 2,5 år gamle sønn. Jeg planlegger å dra dit også neste år. Hvis du vil tilbringe avslappende ferie dette er virkelig bra valg.

 
07.08.2012

av PerE728 Stord, Norge

Dårligt drevet hotell

Helt ok hotell, men dårligt drevet. Alt for liten resturant. Umulig å få bord ved frokost og middag. Alle solsengene ved basseng og strand er opptatt. Dårligt renhold. vaskedamene rister bare dei skitne handklene og legger de tilbake som "rene" Hadde merket handklene for å bevise påstanden. Klaget på dette i resepsjonen, uten at det hjalp. Du må være Tysk for å få sevice på dette hotellet.

 
03.06.2024

av Juergen H

Super Anlage

Sehr zufrieden, sehr saubere Anlage , Essen ist sehr gut , Animation ist prima , Komme gerne wieder. Sehr gut für Familie , aber auch für Single , ist für jeden was dabei. Schönes Ambiente. Service sehr gut , waren positiv überrascht , wir kommen wieder.