Lanta Sand Resort & Spa

Lanta Sand Resort & Spa

  • • Perfekt strandbeliggenhet
  • • Rolige omgivelser
  • • Bungalower med delt basseng

Herlige Lanta Sand Resort & Spa på Koh Lanta ligger fint til i rolige omgivelser. Den store frodige hagen går gjennom hele hotellområdet helt ned til den fantastiske sandstranda Long Beach. Her venter late dager i solen ved bassenget eller på stranda. Hotellet har restaurant med havutsikt og kanskje øyas beste solnedgang.

Få rabatt på din drømmereise! 

Bestill nå og få 1 000,– i rabatt per person på dette reisemålet samt flere eksotiske reisemål i perioden 1. oktober 2022 til 30. april 2023. Kampanjen gjelder til og med 16. oktober. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Les mer om tilbudet her »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer. Dobbeltrom med utgang til basseng for 1-4 personer. Dobbeltrom i bungalow for 1-3 personer hvorav 1 barn. Bungalow med delt basseng for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

10 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lanta Sand Resort & Spa ligger rolig til i en tropisk hage, på den vakre sandstranden Long Beach. Her er det er pent bassengområde med barneseksjon i bassenget. Gratis solsenger og parasoller ved bassenget. Poolbar.

Hotellets restaurant The Sands ligger fint til på stranden med både thailandske og internasjonale retter på menyen. På stranden ligger en bar der du kan se solnedgangen.

Gratis wifi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Lite, gratis treningsrom. I hotellets spa The Grain tilbys blant annet massasje og ulike behandlinger mot avgift. Lekeplass. Barneklubb med engelsktalende personale som åpner på forespørsel (gjelder noen timer per dag). Romservice (kl. 10.00-22.00). Vaskeriservice mot avgift. Begrenset trafikk. Til Saladans sentrum er det cirka 4 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Koh Lanta

Lanta Casa Blanca

På Lanta Casa Blancabor du rett ved den vakre stranda. Her er de opptatt av å ta vare på miljøet og hotellanlegget er bygd med minst mulig inngrep i naturen og økosystemet i omgivelsene. Vil du se mer av den vakre naturen har hotellet anlagt en turløype som går opp i fjellet tar du denne vil du bli belønnet med en vakker utsikt fra toppen. Avslutt med en deilig massasje på stranda. Velkommen!

Rawi Warin Resort & Spa

Fine Rawi Warin Resort & Spa ligger vakkert til ved en frodig ås, med strandkanten og mange strandaktiviteter rett utenfor døra. For deg som søker en aktiv ferie er det både et fint treningsrom og sykler på hotellet. For avkobling er det et bassengområde med litt annerledes basseng men vannsklie.

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort er et hyggelig hotell som ligger like ved stranda. Slapp av med massasje, nyt late dager ved bassenget eller kanskje en tennismatch. Middagen kan du innta i hotellets restaurant eller på en lokal restaurant i Saladan, som ligger bare omtrent en kilometer fra hotellet.