Rawi Warin Resort & Spa

Rawi Warin Resort & Spa

  • • Stilig hotell
  • • Aktiviteter for hele familien
  • • Mange fornøyde gjester

Fine Rawi Warin Resort & Spa ligger vakkert til ved en frodig ås, med strandkanten og mange strandaktiviteter rett utenfor døra. For deg som søker en aktiv ferie er det både et fint treningsrom og sykler på hotellet. For avkobling er det et bassengområde med litt annerledes basseng men vannsklie.

Få rabatt på din drømmereise! 

Bestill nå og få 1 000,– i rabatt per person på dette reisemålet samt flere eksotiske reisemål i perioden 1. oktober 2022 til 30. april 2023. Kampanjen gjelder til og med 16. oktober. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Les mer om tilbudet her »


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom Plus for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Ettroms villa for 1-3 personer. Suiter med basseng for 1-4 personer. Seafront villa for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Herlige Rawi Warin Resort & Spa omfatter flere toetasjes og treetasjes hus i den skogkledde åssiden. Hotellet har to bassengområder med til sammen fire basseng. Det ene er bygd i ulike nivåer og har et infinitybasseng. Den ene delen har barnebasseng. Ved den delen av hotellet som ligger oppe i åssiden er det ytterligere et bassengområde. I høysesong (desember til april) er det et saltvannsbasseng i sjøkanten. Gratis solsenger, parasoller og poolbar. Poolbar. Nedenfor hotellet ligger det en fin sandstrand med noen steinete partier.

Hotellet har flere restauranter og barer. The Golden Pond Restaurant har asiatiske og internasjonale retter på menyen. The Watermark serverer fisk og skalldyr samt en grillmeny. I The Wave Bar kan du spise tapas og enkle retter. Det er også en kafé på hotellet.

Gratis wifi i fellesområdene og resepsjon som er åpen døgnet rundt. Spa med behandlinger mot avgift. Treningsrom og bodyfit. Gratis kajakk i høysesongen. Sykkel- og mopedutleie. Minibank og suvenirbutikk. Romservice fra kl. 6.00 til 23.00. Vaskeriservice ved hotellet mot avgift.

Store nivåforskjeller og mange trapper i hotellområdet for å komme til alle rommene, restauranten og bassengene. Det er rundt 800 meter til landsbyen Klong Nin med restaurant og minimarked. Til sentrum i Saladan er det 13 kilometer. Lokal trafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon.

Verdt å vite

  • Hotellets bygninger er spredt over et stort område og det er store nivåforskjeller.
  • Shuttleservice med golfbiler inne på hotellområdet fra kl. 6.00 til midnatt.

Alle hoteller – Koh Lanta

Lanta Casa Blanca

På Lanta Casa Blancabor du rett ved den vakre stranda. Her er de opptatt av å ta vare på miljøet og hotellanlegget er bygd med minst mulig inngrep i naturen og økosystemet i omgivelsene. Vil du se mer av den vakre naturen har hotellet anlagt en turløype som går opp i fjellet tar du denne vil du bli belønnet med en vakker utsikt fra toppen. Avslutt med en deilig massasje på stranda. Velkommen!

Lanta Sand Resort & Spa

Herlige Lanta Sand Resort & Spa på Koh Lanta ligger fint til i rolige omgivelser. Den store frodige hagen går gjennom hele hotellområdet helt ned til den fantastiske sandstranda Long Beach. Her venter late dager i solen ved bassenget eller på stranda. Hotellet har restaurant med havutsikt og kanskje øyas beste solnedgang.

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort er et hyggelig hotell som ligger like ved stranda. Slapp av med massasje, nyt late dager ved bassenget eller kanskje en tennismatch. Middagen kan du innta i hotellets restaurant eller på en lokal restaurant i Saladan, som ligger bare omtrent en kilometer fra hotellet.