Fotturer på Kanariøyene

Fotturer på Kanariøyene

Med sina mange fjellkjeder, vulkanske landskap og kyststrekninger byr Kanariøyene på en rekke forskjellige turstier, løyper og ruter for både erfarne og nybegynnere. Løypene tar deg gjennom frodige daler, over imponerende fjellkjeder og langs vakre kyststrekninger. Uansett hvilken øy du velger å dra til er det mange muligheter til å utforske Kanariøyenes vakre og varierte natur til fots.

Fotturer på Tenerife

Tenerife byr på imponerende natur og flere herlige turløyper å oppdage. Uansett om du er en erfaren turgåer eller nybegynner er det en løype for alle.

Les mer om fotturer på Tenerife

Fotturer på Fuerteventura

Ta en topptur til øyas høyeste punkt, utforsk et imponerende krater eller ta en spasertur langs kysten - uansett hva du velger finner du noe som passer for deg.

Les mer om fotturer på Fuerteventura

Fotturer på Lanzarote

Fotturer på Kanariøyenes mest vulkanske øy, Lanzarote, et perfekt reisemål for deg som søker eventyr og vil oppdage mer av øyas heftige landskap. 

Les mer om fotturer på Lanzarote

Fotturer på La Gomera

Med sitt behagelige klima og vulkanlandskap med bratte klipper, høye fjell, dype raviner og tette skoger, ligger forholdene til rette for varierte turer. Her tipser vi om noen av de beste turstiene på La Gomera.

Les mer om fotturer på La Gomera

Fotturer på Gran Canaria

Turstiene og rutene på Gran Canaria er veldig varierte og tilbyr alt fra dramatiske fjelltopper til grønne daler og vulkanske åser. Her finner du turstier som passer alle!

Les mer om fotturer på Gran Canaria


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Naturopplevelser på Gran Canaria

Vulkaner, ørkener og storslagne fjellområder – la deg overraske og henføre av Gran Canarias vakre og mangfoldige natur

Les mer

Våre hotell på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hotell gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hotell på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.