Magisk utsikt over fjellene på Fuerteventura

Fotturer på Fuerteventura

Ta en topptur til øyas høyeste punkt, utforsk et imponerende krater eller ta en spasertur langs kysten - uansett hvilken løype du velger kommer du garantert til å finne en som passer deg.

Å vandre på Fuerteventura gir deg mulighet til å oppleve øyas naturlige skjønnhet på nært hold. Her kan du trekke inn den friske lufta, bade i det klare vannet, nyte den fantastiske utsikten og den unike floraen og faunaen på øya. Langs stiene ligger også flere historiske og kulturelle severdigheter som gir deg et innblikk i øyas rike historie og kultur.

Det er mange forskjellige turstier og løyper å velge blant på Fuerteventura som passer de fleste ferdighetsnivåer og ønskemål. De fleste turstiene er godt merket og det er ofte guider og turistinformasjon tilgjengelig som kan hjelpe deg å velge en passende tur.

Når du planlegger en tur på Fuerteventura er det viktig å være forberedt. Ta med nok vann, mat og solbeskyttelse samt gode tursko og klær. Husk også å ta hensyn til omgivelsene og respekter naturen der du går.

Uansett om du er en erfaren turgåer eller nybegynner, finnes det en tursti på Fuerteventura som passer deg. Så pakk med deg fjellskoa og opplev den fantastiske naturen på Fuerteventura!

Våre 3 beste turforslag på Fuerteventura

  1. Pico de la Zarza - denne turen tar deg opp til Fuerteventuras høyeste topp, som ligger 807 meter over havet. Underveis får du oppleve det fantastiske fjellandskapet og den vakre utsikten over øya.
  2. Calderon Hondo – tar med rundt et imponerende krater som ble dannet for over 100 000 år siden. På turen kan du oppleve den unike floraen og faunaen som finnes på øya samtidig som du far en fantastisk utsikt over havet.
  3. Cofete til Pico de la Zarza – går gjennom noen av Fuerteventuras mest imponerende landskap. Du får du oppleve den dramatiske kysten og den fabelaktige utsikten over fjellene.

Tips & Inspirasjon

Se våre inspirerende tips og få mest mulig ut av din ferie på Fuerteventura.

Finn ditt Fuerteventura!

På Fuerteventura er det noe for så vel treningsentusiaster som for de som søker en mer avslappende ferie. Her har vi samlet det som er karakteristisk for våre feriesteder på Fuerteventura.

Les mer og finn ditt Fuerteventura

Våre reisetips til Fuerteventura

Fuerteventura er en karakteristisk kanariøy som er fullspekket med vakre strender og fine naturopplevelser. Se våre Fuerteventura-tips her.

Les våre reisetips for Fuerteventura

Våre hotell på Fuerteventura

Kanariøyenes nest største øy byr på hotell som tilfredsstiller et hvert behov Her har vi samlet alle hotellene på Fuerteventura, noe for enhver lommebok!

Se Fuerteventuras hotell