Stranda i Valle Grand Rey

Reisetips til La Gomera

La Gomera har mye å by på til tross for at øya ikke er så stor. Her er det høye fjell dekket av frodig vegetasjon, grønne daler med dyrkingsterrasser, spennende urskoger og lavastrender. Besøk hovedstaden San Sebastián og de stedene der Columbus oppholdt før han reiste over til Amerika. Ta det rolig i Valle Gran Rey eller spill golf med en fabelaktig utsikt i Playa de Santiago. Her har vi samlet våre beste La Gomera-tips!

Bestill reise til La Gomera >>

Se andre reisetips

Fotturer på La Gomera

La Gomera er et perfekt reisemål for deg som vil ta en fottur i ferien. Med behagelig temperatur, og vulkanlandskap med bratte klipper, høye fjell, dype raviner og tette skoger gir utgangspunkt for turer for en hver smak.

Les mer om fotturer på La Gomera

Å oppleve på La Gomera

På La Gomera er det mye å se. Besøk hovedstaden San Sebastián, se de stedene Columbus besøkte før han reiste over til Amerika eller ta turen til byene som ligger vakkert nede i dalgangene. La Gomera har mye å by på!

Les mer om hva du kan oppleve på La Gomera

Severdigheter

Avlegg La Gomeras interessante severdigheter et besøk når du er på øya. I hovedstaden San Sebastián er det flere minner fra da Kristoffer Columbus bodde her, men også andre historiske bygninger. 

Les om La Gomars severdigheter

Spis godt på La Gomera

Akkurat som på de andre Kanariøyene kan du glede deg til god mat og drikke på La Gomera. De spanske favorittene paella og tapas, skylles gjerne ned med sangria. La Gomeras spesialitet er miel de palma – søt palmehonning.

Les mer om maten på La Gomera

Tre utsiktsposter på La Gomera

Med sine høye fjell og frodige daler byr La Gomera både på fantastiske turer og utsiktsposter utenom det vanlige. Her deler vi tre av våre favoritter; Los Roques, Miradore Abrante og Mirador de la Orilla! 

Les om utsiktsposter på La Gomera


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Naturopplevelser på Gran Canaria

Vulkaner, ørkener og storslagne fjellområder – la deg overraske og henføre av Gran Canarias vakre og mangfoldige natur

Les mer

Våre hotell på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hotell gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hotell på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her