Tre vakre utsiktsposter på La Gomera

Med sine høye fjell og frodige daler byr La Gomera både på fantastiske turer og utsiktsposter utenom det vanlige. Her har vi samlet våre tre favoritter. 

Los Roques’ utsiktsposter

Los Roques er en av La Gomeras mest kjente severdigheter, og er egentlig flere utsiktsposter, og du finner dem ved inngangen til nasjonalparken Garajonay fra San Sebastián siden. De fem runde klippene skaper en dramatisk kontrast til all den grønne skogen. Fra Los Roques er utsikten over La Gomeras landskap fantastisk vakker.  

Utkikksposten Miradore Abrante

Abrante restaurant og utsiktspost ligger oppe på en klippe nord på La Gomera og er et spennende må-se på øya. Miradore Abrante åpnet i 2014, og siden deler av både gulv og vegger er av glass slår dette stedet de fleste andre utsiktssteder. Langt nede kan du se den koselige byen Agulo som ligger omgitt av dyrkningsterrasser og bratte klipper. Du kan også se over til toppen av Teide. 

Også restauranten er verd et besøk! Rettene er fremfor alt kanariske og spanske. 

Abrante på La Gomera

Mirador de la Orilla

På Mirador de la Orilla kan du nyte en fantastisk utsikt fra toppen av en odde med bratte viker. Midt på odden er det en åpen flate som fallskjermhoppere benytter som startsted innen de kaster seg ut i vindene. På høyre side av Mirador de la Orilla kan man se den vakre stranda Playa de Caleta, som har veldig kraftige vinder og bølger som gjør at stranda ikke egner seg for bading.