Tre vakre utsiktsposter på La Gomera

Med sine høye fjell og frodige daler byr La Gomera både på fantastiske turer og utsiktsposter utenom det vanlige. Her har vi samlet våre tre favoritter. 

Bestill reise til La Gomera >>

Se flere reisetips til La Gomera

Abrante på La Gomera Abrante på La Gomera

Los Roques’ utsiktsposter

Los Roques er en av La Gomeras mest kjente severdigheter, og er egentlig flere utsiktsposter, og du finner dem ved inngangen til nasjonalparken Garajonay fra San Sebastián siden. De fem runde klippene skaper en dramatisk kontrast til all den grønne skogen. Fra Los Roques er utsikten over La Gomeras landskap fantastisk vakker.  

Utkikksposten Miradore Abrante

Abrante restaurant og utsiktspost ligger oppe på en klippe nord på La Gomera og er et spennende må-se på øya. Miradore Abrante åpnet i 2014, og siden deler av både gulv og vegger er av glass slår dette stedet de fleste andre utsiktssteder. Langt nede kan du se den koselige byen Agulo som ligger omgitt av dyrkningsterrasser og bratte klipper. Du kan også se over til toppen av Teide. 

Også restauranten er verd et besøk! Rettene er fremfor alt kanariske og spanske. 

Mirador de la Orilla

På Mirador de la Orilla kan du nyte en fantastisk utsikt fra toppen av en odde med bratte viker. Midt på odden er det en åpen flate som fallskjermhoppere benytter som startsted innen de kaster seg ut i vindene. På høyre side av Mirador de la Orilla kan man se den vakre stranda Playa de Caleta, som har veldig kraftige vinder og bølger som gjør at stranda ikke egner seg for bading.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Bli kjent med Kanariøyene

Det finnes virkelig noe for alle på Kanariøyene! Her er det vidstrakte strender, vakker natur og badeland du kan få opp adrenalinet i.

Finn din kanariøy

Våre hotell på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hotell gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hotell på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.