Strender utenfor Barcelona

Strender utenfor Barcelona

Har du en dag til overs mens du er i Barcelona anbefaler vi å prøve en av de mange strendene som ligger utenfor Barcelona og langs kysten. Barcelona og de nærliggende stedenes kyst er lenger enn 95 kilometer lang, og her finnes det et hundretalls med strender! Med lokaltoget kan du enkelt ta deg rundt og hoppe av ved flere små og koselige steder som alle har en herlig strand å slappe av ved. Her er 3 av våre favoritter!

Bestill reise til Barcelona >>

Se flere reisetips til Barcelona

Sitges Sitges

1. Sitges, Platja de la Barra

Bare 45 minutter fra Barcelonas bykjerne ligger den pittoreske lille byen Sitges. Blant hvite stenhus og smale gater har spanske kunstnere oppholdt seg her siden flere hundre år siden. Totalt har Sitges 17 strender, som alle ligger nære bykjernen. Ta en spasertur langs strandpromenaden, Passeig Maritim, som går forbi alle strendene og finn din favoritt! En av de mest populære heter Platja de la Barra, mens den som ligger mest sentralt er La Playa de Sitges.

Fra Barcelona til Sitges kommer du deg enklest med lokaltoget fra stasjonen Barcelona-Sants eller Barcelona-Passeig de Grácia, linje R2 Sud.

2. Mataró, Platja de Sant Simó

Mataró er en av de mest lett tilgjengelige byene langs kysten av Barcelona. Fra mange metrostasjoner kan du bytte til R1 Renfe-tog, eksempelvis fra både Plaça Catalunya og Arc de Triomf. 45 minutter senere er du fremme i Mataró, en koselig kystby med et kjent havneområde. Nord for byen ligger den vakre og fine stranden Platja de Sant Simó med mange morsomme vannaktiviteter, solsenger og dusjer.

Strand i Badalona Strand i Badalona

3. Badalona, Platja del Centre

Bare ti kilometer fra Barcelona ligger Badalona. En rolig oase med tre fine sandstrender. Badalona er en av de mest befolkede byene i hele Katalonia, men har et helt annet tempo enn pulserende Barcelona. Den mest populære stranden i Badalona heter Platja del Centre og er 700 meter lang. Du kan ta L2-linjen med metroen hele veien til Badalona, eller det lokaltoget RENFE, linje R1.

Har du heller lyst til å besøke en strand i Barcelona? Da finnes det flere å velge mellom! Se strender i Barcelona her


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.