Baska Voda – ved foten av fjellet

Baska Voda

  • • Rolig stemning
  • • Hyggelig strandpromenade

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Ved foten av fjellet Biokovo og rett ved havet ligger Baška Voda – en liten kroatisk perle. Et meget hyggelig sted som passer for den som er ute etter å ha det stille og rolig rundt seg. Men selv om det er et rolig sted, så finnes det et utvalg av bademuligheter, restauranter og shopping. Her finnes det en lang og herlig strandpromenade hvor man kan nyte den deilige kveldssola.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Baska Voda

Mat og drikke

Det finnes et godt utvalg av restauranter. De litt finere restaurantene ligger inne i byen, mens de enklere restaurantene ligger på strandpromenaden. Oppe i fjellene bak byen ligger de beste restaurantene. En to-retters middag koster cirka 150 kroner/person. En øl koster cirka 15-20 kroner.

Transport t/r hotell

Transport fra flyplassen i Split til Baška Voda tar cirka 1 time og 15 minutter. Transporten kan ta lenger tid i høysesong da det er mer trafikk. Bussen kjøres som regel uten reiseleder fra Apollo.

På kombinasjonsreisen med Brač må du via havna i Split ved bytte.

Strender

Baška Voda har en rullesteinsstrand og det finnes muligheter til å bade fra klipper i nærheten. Vannet er herlig og krystallklart.

Mer fakta

Været

jan 9°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 17°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 24°c
okt 19°c
nov 15°c
des 11°c
9,2 av 10 Baska Voda
Våre gjesters vurdering, Basert på 679 vurderinger

Alle feriesteder Makarskas Riviera

Podgora

Podgora er en koselig og hyggelig liten by på Makarskas Rivera i Kroatia der du blir tatt imot med åpne armer. Her kan du slappe av på den kilometerlange steinstranda og nyte god mat i byens restauranter. Podgora betyr "under fjellet" og med beliggenheten ved foten av det imponerende fjellmassivet Biokovo ligger alt til rette for en mektig opplevelse, glem ikke kameraet!

Makarska

En ferie i Makarska by er et møte med en hyggelig liten havneby, som er sentrum for turismen på Makarskas riviera. Her finner du fine strender, god mat og en rik historie i en by som har mye å fortelle den interesserte.

Tučepi

På en ferie i Tučepi finner du den kanskje aller vakreste stranda på Makarskas riviera. Den flere kilometer lange rullesteinstranda frister til bading i det deilige vannet, og deilig avkobling i skyggen av furutrærne. Tučepi har også et rikt kulturliv og en spennende historie å by sine gjester.