Ettromsleilighet

Enkle ettromsleiligheter med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter og kjøkkenutstyr. En dobbeltseng og mulighet fore ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Markterrasse. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 21 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Større ettromsleilighet

Større, enkle ettromsleiligheter med kjøkkendel med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter og kjøkkenutstyr. En dobbeltseng og mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Dusj og wc, hårføner. Markterrasse. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Enkle toromsleiligheter med ett soverom, og kjøkkenkrok med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter og kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Det er to ulike uteplasser til leilighetene:

De som har balkong og havutsikt har spiseplass på kjøkkenet samt utsikt over hagen fra leiligheten. Noen av leilighetene med balkong har ingen utsikt.

De med delt uteplass ligger på bakkeplan. Uteplassen er møblert og gjestene i disse leilighetene har tilgang til en sittegruppe i hagen. Uteplassen passeres av andre gjester på vei til/fra leilighetene.

Romstørrelse: Ca. 22 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3