Kiwi

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Mellom pinjetrærne i nærheten av Agii Apostolis fineste badeviker ligger leilighetshotellet Kiwi på Kreta. Her har de et herlig bassengområde, nærhet til stranda og flere restauranter i gangavstand. I de hyggelige leilighetene finner du alt du trenger for å kokkelere selv i ferien, og i byens bakeri kan du kjøpe fersk brød til frokosten.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten. Personalet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kiwi på Kreta har hyggelige leiligheter som ligger nært stranda i Agii Apostoli. Her er det et herlig bassengområde med solsenger og et fåtall parasoller, samt en poolbar med drikke og enklere snacks. Hotellet ligger nært de fine badevikene i Agii Apostoli og stranda er bare et steinkast unna. På stranda er det solsenger og parasoller mot avgift.

Rett utenfor hotellet er det et lite parkområde som er perfekt for turer og løping. I nærheten er det flere restauranter, et bakeri og minibank. Det liggere et stort supermarked cirka 500 meter fra hotellet og til nærmeste minimarked er det cirka 350 meter. Det er cirka 500 meter til sentrum av Agia Apostoli og inn til Chania by er det cirka 4,5 kilometer.

Vil du se mer av Kreta kan du ta lokalbussen til Chania by og besøke den vakre venetianske havna og slentre langs gatene i gamlebyen.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Á la carte-frokost mot tillegg.

Verdt å vite

  • Det er trapper til nesten alle rom på hotellet.
  • Lokaltrafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.