Deluxerom

Deluxerom med balkong eller terrasse, eller markterrasse med bassengutsikt. En dobbeltseng eller en rund seng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Vann, frukt og vin ved ankomst. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34-38 kvm
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse, eller markterrasse med bassengutsikt. En dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Vann, frukt og vin ved ankomst. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-34 kvm
Antall personer: 1-2

Suite

Suite i etasje med balkong eller terrasse. En trapp opp er det et soverom med en dobbeltseng og et bad med badekar, wc og hårføner. Nede er det en stue med t sofaer, et bad med badekar, wc og hårføner. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Vann, frukt og vin ved ankomst. Et TV i hvert rom. Badekåper og tøfler. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 54-60 kvm
Antall personer: 2

Superiorrom

Superiorrom med balkong eller terrasse. En dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Vann, frukt og vin ved ankomst. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32-36 kvm
Antall personer: 1-2