Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 16 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Rent og pent, god service.
-

Bekreftet gjest: 2022-07-01


10 av 10

+
Estetisk vakkert. God stemning blant personalet. Rolig og chill.
-

Bekreftet gjest: 2022-07-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

1755 vurderinger
Utmerket
 
1250
Veldig bra
 
316
Bra
 
122
Mindre bra
 
49
Dårlig
 
18

Fem siste vurderinger

14.08.2017

av EliE283

Flott hotell

Tommel opp for høy standard. Nydelig rom, gode senger, god frokost og variert buffet. Flere fine basseng i forskjellige nivåer som ga følelse av mindre gjester enn faktisk. Gode og tykke puter på solsengene. Høye priser i baren.

 
01.09.2015

av Johtov Nittedal, Norge

Godt hotel i rolige omgivelser

Flott hotel med det beste basengområdet. Topp med 16 års aldersgrense. Veldig hyggelig betjening, spesielt i basengbaren. Dårlig system på taxibestillinger, ta bussen som stopper rett utenfor inn til byen, det sparer deg for irritasjon og tid. Norske priser i barer og restaurant. Elendig wi-fi. Alt i alt et bra sted, men det er de små tingene som gjør at det ikke når helt opp i topp klasse.

 
24.07.2014

av Cecilie G Trøndelag, Norge

Vakre omgivelser og god service

Vi booket dette hotellet i siste liten, og det er vi svært glade for! Hotellet i seg selv, er lekkert! Her er det blått vann og hvite bygniger i max 3 etg. Bygningene ligger spredt med vann på alle kanter - en nytelse for øyet. Alltid nok solsenger. Vi hadde et delux rom, og hadde da egne solsenger mot bassenget. Noe som var utrolig behagelig. Det er rent og pent over alt. Ikke ugress, som noen har bemerket. Frokost og buffet var upåklagelig. Man finner alltid noe man liker og personalet gjorde alt for at vi skulle ha det bra. Vi spiste også på a la carte restauranten. Her kunne vi nyte solnedgangen og nydelig mat og god service. Vi benyttet også treningsrommet. Her kunne de kanskje hatt flere frivekter og gym matter, men ellers var det helt greit. Den private stranded over veien, var også fin. Her får man servert melon, og man får bestilt drikke og mat, om man øønsker dette. På vame dager, kan man nyte utsikten til dette turkise havet på gode solsenger - under eller utenfor parasollen. På Kos MÅ man leie sykler! Vi leide sykkel i 2 uker, og fikk sett mye av denne delen av øya. Det er fine forhold for sykling her! Hotellet hjelper til med kontakt for både leie av sykkel, moped og bil. Anbefales! Vi bestilte også tur til Bodrum gjennom Apollo. Vi hadde en fantastisk guide, Susanna, men lange ventetider i passkontroll, en varm båtreise og lite tid for oss selv i Bodum by, gjorde at vi ikke anbefaler denne turen. Vi anbefaler forøvrig å ta turen til den lille fjell landsbyen, Zia. En vakker by med gode tavernaer og restauranter - og fantastisk utsikt! Og, tar du turen helt opp på toppen av fjellet - kan du se ut over hele øya, øyene rundt, Tyrkia..... Og, er du der lenge nok, kan du nyte solnedgangen! Vi anbafaler Diamond Deluxe på det varmeste! Rolig og behagelig! En deilig ferieopplebvelse på alle måter!

 
06.07.2014

av Cecilie E

Flott 5-stjernes hotell!

Vi tilbrakte 12 herlige dager på hotellet i forbindelse med vår bryllupsreise, og er veldig godt fornøyd med valg av hotell. De ansatte på hotellet er utrolig hyggelige og serviceinnstilte. Et godt eksempel på det opplevde vi da vi ankom hotellet uten å ha tatt ut kontanter på forhånd, og trengte penger til bussen; en av de ansatte åpnet sin private lommebok, og lånte oss 10 euro! Frokosten smakte fortreffelig, og man har mange valgmuligheter. Art, en av servitørene, sørget for at vi fikk en god start på dagen hver morgen. Hotellet er rent og eksklusivt, og bassengområdet og stranda holder høy standard. Midt på dagen får man servert vannmelon på stranda :-) Et lurt tips er å leie sykler, da det er flott å sykle rundt på Kos. Vi syklet inn til sentrum nesten hver kveld - en tur som tar ca 15 min hver vei. Vi anbefaler hotellet på det varmeste.

 
06.06.2014

av Tony O Sandefjord kommune, Norge

Absolutt en "Delux" opplevelse

Veldig bra hotell, med et stort og flott bassengområde. Der det er nok solsenger til alle. Hotellet har også eget område for sjøbadende, over veien. Stlig, rent og pent overalt, og svært hyggelige og hjelpsomme ansatte. God frokost, med rikelig utvalg for alle. Alle brødvarer er hjemmelaget og nybakte, hver morgen. Lunsjene inntok vi utendørs rundt barområdet. Rikholdig og variert meny, og topp service. Vi ønsker særskilt å reklamere for ala carte restauranten i annen etasje, som et alternativ til de som ikke har bestilt halvpensjon, eller som ønsker noe annerledes. Flott beliggenhet, nydelig mat, og garantert god og personlig service, utsikt, og solnedgang hver kveld.