Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 24 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Rent og pent, god service.
-

Bekreftet gjest: 2022-07-01


10 av 10

+
Estetisk vakkert. God stemning blant personalet. Rolig og chill.
-

Bekreftet gjest: 2022-07-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

1808 vurderinger
Utmerket
 
1292
Veldig bra
 
322
Bra
 
127
Mindre bra
 
49
Dårlig
 
18

Fem siste vurderinger

30.07.2023

av Sherpa66557861332

Flott hotell med særdeles hyggelig og serviceinnstilte ansatte

Flott spa-hotell 10 minutter (busstopp rett utenfor hotellet) fra Kos sentrum Hotellanlegget fremstår rent, pent og velholdt - nydelig bassengområde med mulighet for swim in/out, men fine plasser rundt bassenget til øvrige gjester også. Fint strandanlegg med gode solsenger og mulighet for servering. Halvpensjon med svært variert frokostbuffet, 5-retters middag hver dag med flere valgmuligheter på menyen. Veldig god mat. Det absolutt beste med hotellet er de ansatte - samtlige, fra administrasjonen til de som jobber i resepsjonen, med renhold, i spaet og i baren var særdeles hyggelige, høflige og behjelpelige med hva det skulle være. Vil fremheve personalet i restauranten som ekstra serviceinnstilt, smilende og hyggelige - og med på å gjøre vårt opphold til en suksess. Vi trivdes så godt at vi valgte å bli noen ekstra dager - og reiser veldig gjerne tilbake!

 
18.07.2023

av Sian A Oslo, Norge

Nydelig bassengområde og god mat

Veldig hyggelig betjening. Spesielt i restauranten og baren. Veldig ubehagelig ekstraseng i det første rommet. Vi fikk bytte til et annet rom, men ekstrasengen i det nye rommet var heller ikke tipp topp. Mulig de er modne for utskiftning. Fantastisk felles basseng. Stille og rolig rundt bassenget. Alltid ledige solsenger. Fin strand, men anbefaler badesko da det var steinete bunn. Nydelig mat, og store porsjoner. 5 retter hver kveld med all inclusive. Vi klarte oss stort sett med 3 retter. Og delte ofte lunsjretter mellom to personer. Gode alternativer for vegetarianere. Rommet vårt var vendt ut mot sjøen, med nydelig utsikt. Men det var mer trafikk fra veien enn ventet. Anbefaler rom vendt mot fellesbassenget hvis man ønsker ro og stillhet. Et godt stykke unna byen. Bussen gikk ca 1 gang i timen, men var stapp full. Anbefaler taxi, men det var vanskelig å finne taxi i Kos-by.

 
14.08.2017

av EliE283

Flott hotell

Tommel opp for høy standard. Nydelig rom, gode senger, god frokost og variert buffet. Flere fine basseng i forskjellige nivåer som ga følelse av mindre gjester enn faktisk. Gode og tykke puter på solsengene. Høye priser i baren.

 
01.09.2015

av Johtov Nittedal, Norge

Godt hotel i rolige omgivelser

Flott hotel med det beste basengområdet. Topp med 16 års aldersgrense. Veldig hyggelig betjening, spesielt i basengbaren. Dårlig system på taxibestillinger, ta bussen som stopper rett utenfor inn til byen, det sparer deg for irritasjon og tid. Norske priser i barer og restaurant. Elendig wi-fi. Alt i alt et bra sted, men det er de små tingene som gjør at det ikke når helt opp i topp klasse.

 
24.07.2014

av Cecilie G Trøndelag, Norge

Vakre omgivelser og god service

Vi booket dette hotellet i siste liten, og det er vi svært glade for! Hotellet i seg selv, er lekkert! Her er det blått vann og hvite bygniger i max 3 etg. Bygningene ligger spredt med vann på alle kanter - en nytelse for øyet. Alltid nok solsenger. Vi hadde et delux rom, og hadde da egne solsenger mot bassenget. Noe som var utrolig behagelig. Det er rent og pent over alt. Ikke ugress, som noen har bemerket. Frokost og buffet var upåklagelig. Man finner alltid noe man liker og personalet gjorde alt for at vi skulle ha det bra. Vi spiste også på a la carte restauranten. Her kunne vi nyte solnedgangen og nydelig mat og god service. Vi benyttet også treningsrommet. Her kunne de kanskje hatt flere frivekter og gym matter, men ellers var det helt greit. Den private stranded over veien, var også fin. Her får man servert melon, og man får bestilt drikke og mat, om man øønsker dette. På vame dager, kan man nyte utsikten til dette turkise havet på gode solsenger - under eller utenfor parasollen. På Kos MÅ man leie sykler! Vi leide sykkel i 2 uker, og fikk sett mye av denne delen av øya. Det er fine forhold for sykling her! Hotellet hjelper til med kontakt for både leie av sykkel, moped og bil. Anbefales! Vi bestilte også tur til Bodrum gjennom Apollo. Vi hadde en fantastisk guide, Susanna, men lange ventetider i passkontroll, en varm båtreise og lite tid for oss selv i Bodum by, gjorde at vi ikke anbefaler denne turen. Vi anbefaler forøvrig å ta turen til den lille fjell landsbyen, Zia. En vakker by med gode tavernaer og restauranter - og fantastisk utsikt! Og, tar du turen helt opp på toppen av fjellet - kan du se ut over hele øya, øyene rundt, Tyrkia..... Og, er du der lenge nok, kan du nyte solnedgangen! Vi anbafaler Diamond Deluxe på det varmeste! Rolig og behagelig! En deilig ferieopplebvelse på alle måter!