Go. Live a little! 3. episode: Bølgesurfing i Algarve med Michel Tornéus

Michel Tornéus innehar den svenske rekorden i lengdehopp på 8,44. Mange ble kjent med ham da han vant den svenske versjonen av Mesternes Mester 2020. I denne episoden av Go. Live a little! utfordrer Erik ham til å teste sine atletiske ferdigheter på en ny måte: Michel reiser til Algarve og skal lære seg å surfe. Et ikke helt ukomplisert oppdrag siden Michel viser seg være redd for hai. Foruten å raskt utvikle seg til en ganske god surfer får Michel også teste Farmhopping, altså å sykle rundt mellom Algarves vingårder og smake seg frem blant de lokale delikatessene.


I denne episoden

Les mer om detaljene i dette avsnittet

Utfordring: Surfekurs på Sagres

Langs Algarvekysten venter magiske gyllengule sandstrender i vakre omgivelser med mektige klippeformasjoner. Er du ute etter førsteklasses surfing? Da skal du definitivt sette Algarvekysten din bucketlist! På Algarvekysten finner du nemlig noen av Europas beste surfestrender. 

Les mer om Algarves beste surfestrender

Belønning: Farmhopping mellom Algarves vingårder

Algarve kan blant annet skilte med vakker natur, herlige surfestrender og drøyt 300 soldager i året - men det er også et perfekt reisemål for vinelskeren! På vingårdene rundt Algarvekysten produseres både rosé, hvite og røde viner.

Les mer om vingårder i Algarve

Reisemål Algarvekysten

Algarvekysten byr på urørte kyststrekninger med kilometerlange sandstrender i vakre omgivelser. Her kan du nyte alt fra sol og bad til herlige naturopplevelser og severdigheter samt mye å oppdage meda båt, SUP eller kajakk. Eller på en fottur og på sykkel. 

Les mer om Algarvekysten

Reiseprogrammet Go. Live a little!

Bli med fire kjente profiler til noen av våre mest populære reisemål

Trailer 1. episode: Greske delikatesser i Parga med Klara Hammarström

I første episode av Go. Live a little! møter vi den svenske sangeren Klara Hammarström, kjent blant annet fra Eurovision. Klara elsker tzatziki men hun har aldri lært seg å lage skikkelig gresk mat. Hennes oppdrag blir derfor å bli kjent med det greske kjøkkenet på et intensivkurs med kokken Kassiani Kostera.

Se hele episoden her »

Trailer 2. episode: Svett utfordring i Sivota med Chris Nyhus

Superpappa og influenser Chris Nyhus er hovedpersonen i denne episoden av Go.Live a little! Chris har reist til Sivota, der han har fått en ganske så svett utfordring av Erik Segerstedt – han skal lede en crossfittrening for en gruppe hotellgjester, og det blir en mildt sagt annerledes treningstime med en ganske nervøs trener.

Se hele episoden her »

Trailer 4. episode: Svimlende høyder i Makarska med Lisbeth Østergaard

I denne episoden møter vi den danske programlederen Lisbeth Østergaard. Hun har tatt turen til dramatiske Makarska på Kroatias vakre kyst. Lisbeths utfordring blir å kjøre en svimlende Zipline-bane over ravinene.

Se hele episoden her »


 

Om programmet

II Apollos reiseprogram Go. Live a little! har fire kjente profiler reist til noen av våre mest populære reisemål. Her har de fått oppleve alt det som gjør det så herlig å reise. Men ikke nok med det – de har også blitt utfordret til å pushe sine egne grenser og bevege seg utenfor komfortsonen. De skal teste noe de ikke har gjort før og kanskje aldri hadde gjort ellers.

 


Dette er Go Live a little!

Med Go Live a little! ønsker vi å inspirere til flere eventyr og aktiviteter på den neste reisen din med Apollo. Reisemålene har alltid mye morsomt å tilby. Nøkkelen er å finne opplevelser som passer for deg, så sjekk ut våre tips under det reisemålet du planlegger å reise til – før du drar.

Reisemålet, hotellet, selskapet og aktivitetene: alt bidrar til ferien. Men det er opplevelsene som gjør reisen til et eventyr. Er du interessert i kultur? Sørg for å bli bedre kjent med reisemålet. Mange av våre reisemål rundt Middelhavet har spennende historier å fortelle med fascinerende ruiner som vitner om dramatiske hendelser. Eller bli med på fottur der du lærer deg mer om naturen. Lær deg å lage en lokal en rett fra det lokale kjøkkenet. Smak på noe du aldri har spist før. Lær deg noe nytt. Snorkling, dykking eller kamelriding. Heng med på en guidet tur til en gammel by. Eller sett deg på en terrengsykkel og legg utfor en fjellside.
Go Live a little!