Vingårder i Algarve

Algarve kan blant annet skilte med vakker natur, herlige surfestrender og drøyt 300 soldager i året - men det er også et perfekt reisemål for vinelskeren! På vingårdene rundt Algarvekysten produseres både rosé, hvite og røde viner.

Vindruer i Algarve Vindruer i Algarve.

Vinlandet Portugal har lange tradisjoner og mye historie når det kommer til vinproduksjon og er ett av Europas fremste vinproduserende land. Her får du tips om noen av våre favorittvingårder i den naturskjønne vinregionen Algarve. 

Morgado do Quintão

Ett av våre besta tips er å besøke den herlige vingården Morgado do Quintão. Tenk at du sitter under et vakkert oliventre i hyggelig selskap og prøvesmaker gårdens egenproduserte viner sammen med noen gode oster og skinke, høres ganske deilig ut, ikke sant? På denne vingården kan du gjøre nettopp det! Uansett om du er en vinkjenner eller ikke så er dette en smaksopplevelse og et herlig minne å ta med seg hjem. På gården kan du også kjøpe med deg vin som du stolt kan plassere i vinkskapet eller kjelleren når du kommer hjem. 

Vindruer i Algarve Deilige søte vindruer blir til nydelig portugisisk vin.

Quinta dos Vales

Opplev den prisbelønte vingården Quinta dos Vales der du kan nyte herlige omgivelser. Her tilbys både guidede turer på vingården, og du får lære deg mer om prosessen i vinproduksjonen og selvsagt også vinsmaking med passende tilbehør. Er du nybegynner når det gjelder vinmaking? Ingen grunn til bekymring, du kommer å dra herfra som en proff! 

Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Algarve, finn reise til Algarve og bestill eller abonner på vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Algarve

Algarvekystens beste strender, herligste naturopplevelser og mye mer. Her har vi samlet noen av våre beste tips til reisen din til Algarve!

Se alle reisetipsene til Algarve

Algarve

  • Sjarmerende kystbyer
  • Kilometerlange sandstrender
  • Høyt rankede golfbaner
Se alle reiser til Algarve

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.