Go. Live a little! 1. episode: Greske delikatesser i Parga med Klara Hammarström

I første episode av Go. Live a little! møter vi den svenske sangeren Klara Hammarström, kjent blant annet fra Eurovision. Klara elsker tzatziki men hun har aldri lært seg å lage skikkelig gresk mat. Hennes oppdrag blir derfor å bli kjent med det greske kjøkkenet på et intensivkurs med kokken Kassiani Kostera. Og ikke nok med det, som en ekstra utfordring får hun dessuten jobbe ekstra som servitør i en koselig taverna i Pargas havn. Som belønning for et vel gjennomført oppdrag får Klara ta med seg sine venner på en vinsmaking etterfulgt av middag.


I denne episoden

Les mer om detaljene i dette avsnittet

Oppdrag: Gresk matlagingskurs

Bli med på et matlagingskurs der ingrediensene alltid er ferske og lokale, og oppskriftene tradisjonelt greske. Ingen forkunnskap kreves og hjelpen er aldri langt unna om du skulle trenge en hjelpende hånd. Her kan du nyte et godt glass vin mens du følger oppskriften og får veiledning. Mormor er alltid i nærheten og deler sine beste knep og hemmeligheter for å lykkes på kjøkkenet. Matlagingskurset avsluttes med en middag der alle deltagerne spiser sammen som en eneste stor gresk familie. Selvsagt får du med deg alle oppskriftene hjem!

Les mer om våre utflukter i Parga

Belønning: Vinsmaking

Er du interessert i vin og er ute etter en hyggelig og lærerik aktivitet i ferien – bli med på vinsmaking og fordyp deg i gresk vin. Vinsmakingen holdes i sjarmerende omgivelser og inkluderer så vel rosévin som røde og hvite viner, både tørre, søte og musserende. Vinene er fra de regionene i Hellas som har en betydelig vinproduksjon og som har et godt rykte. Oppdag smakene og de ulike variantene og lær deg mer om druene og Hellas' vinkultur. Vinsmakingen avsluttes med en velsmakende meze akkompagnert av et glass vin.

Les mer om våre utflukter i Parga

Reisemål Parga

En reise til Parga er en reise til en romantisk småbyidyll. Byen er omgitt av frodige, grønne åser, strendene flotte og de mange uterestaurantene får byen til å glitre når mørket faller på. I Parga føler du deg alltid velkommen – og når du er her har du aldri lyst til å reise herifra.

Les mer om Parga

Reiseprogrammet Go. Live a little!

Bli med fire kjente profiler til noen av våre mest populære reisemål

Trailer 2. episode: Svett utfordring i Sivota med Chris Nyhus

Superpappa og influenser Chris Nyhus er hovedpersonen i denne episoden av Go.Live a little! Chris har reist til Sivota, der han har fått en ganske så svett utfordring av Erik Segerstedt – han skal lede en crossfittrening for en gruppe hotellgjester, og det blir en mildt sagt annerledes treningstime med en ganske nervøs trener.

Se hele episoden her »

Trailer 3. episode: Bølgesurfing i Algarve med Michel Tornéus

Michel Tornéus innehar den svenske rekorden i lengdehopp på 8,44. Mange ble kjent med ham da han vant Sveriges versjon av Mesternes Mester 2020. I denne episoden av Go. Live a little! utfordrer Erik ham til å teste sine atletiske ferdigheter på en ny måte: Michel reiser til Algarve og skal lære seg å surfe.

Se hele episoden her »

Trailer 4. episode: Svimlende høyder i Makarska med Lisbeth Østergaard

I denne episoden møter vi den danske programlederen Lisbeth Østergaard. Hun har tatt turen til dramatiske Makarska på Kroatias vakre kyst. Lisbeths utfordring blir å kjøre en svimlende Zipline-bane over ravinene.

Se hele episoden her »


 

Om programmet

I Apollos reiseprogram Go. Live a little! har fire kjente profiler reist til noen av våre mest populære reisemål. Her har de fått oppleve alt det som gjør det så herlig å reise. Men ikke nok med det – de har også blitt utfordret til å pushe sine egne grenser og bevege seg utenfor komfortsonen. De skal teste noe de ikke har gjort før og kanskje aldri hadde gjort ellers.


Dette er Go Live a little!

Med Go Live a little! ønsker vi å inspirere til flere eventyr og aktiviteter på den neste reisen din med Apollo. Reisemålene har alltid mye morsomt å tilby. Nøkkelen er å finne opplevelser som passer for deg, så sjekk ut våre tips under det reisemålet du planlegger å reise til – før du drar.

Reisemålet, hotellet, selskapet og aktivitetene: alt bidrar til ferien. Men det er opplevelsene som gjør reisen til et eventyr. Er du interessert i kultur? Sørg for å bli bedre kjent med reisemålet. Mange av våre reisemål rundt Middelhavet har spennende historier å fortelle med fascinerende ruiner som vitner om dramatiske hendelser. Eller bli med på fottur der du lærer deg mer om naturen. Lær deg å lage en lokal en rett fra det lokale kjøkkenet. Smak på noe du aldri har spist før. Lær deg noe nytt. Snorkling, dykking eller kamelriding. Heng med på en guidet tur til en gammel by. Eller sett deg på en terrengsykkel og legg utfor en fjellside.
Go Live a little!