Go. Live a little! 4. episode: Svimlende høyder i Makarska med Lisbeth Østergaard

I denne episoden møter vi den danske programlederen Lisbeth Østergaard. Hun har tatt turen til dramatiske Makarska på Kroatias vakre kyst. Lisbeths utfordring blir å kjøre en svimlende Zipline-bane over ravinene fra fjellet ned til havet. Det blir en kjøretur med mye høyde og et skikkelig adrenalinkick – men det slutter ikke med det. Etter et vel utført oppdrag drar Lisbeth på oppdagelsesferd i den fantastiske kroatiske skjærgården i med en egen båt, en utflukt som inneholder både høy fart, salte bad og en romantisk piknik.


I denne episoden

Les mer om detaljene i denne episoden

Oppdrag: Zipline

Zipline er en opplevelse for deg som tåler et realt adrenalinkick og vil se Kroatias natur på nært hold fra oven. Dagen starter med en tur til fots gjennom den vakre, nesten urørte naturen opp til det første platået. Vel fremme er det åtte forskjellige ziplines, med en total lengde på mer enn 2 kilometer, der den lengste zipline-banen er hele 700 meter lang. Fastspent i en sele kjører man mellom trærne, cirka 150 meter over bakken.

Les mer om zipline i Kroatia

Belønning: Oppdag skjærgården på egen båt

Text saknas... 

Reisemål: Makarskas riviera

En reise til Makarskas Riviera i Kroatia er uforglemmelig. Den dramatiske kystlinjen der havet møter det imponerende fjellmassivet kan ta pusten fra den mest bereiste. Her blir du møtt du av nydelige strender der du kan koble av med sol og bad. Det er heller ikke langt til spennende utfluktsmål i de vakre omgivelsene.

Les mer om Makarskas riviera

Reiseprogrammet Go. Live a little!

Bli med fire kjente profiler til noen av våre mest populære reisemål

Trailer 1. episode: Greske delikatesser i Parga med Klara Hammarström

I første episode av Go. Live a little! møter vi den svenske sangeren Klara Hammarström, kjent blant annet fra Eurovision. Klara elsker tzatziki men hun har aldri lært seg å lage skikkelig gresk mat. Hennes oppdrag blir derfor å bli kjent med det greske kjøkkenet på et intensivkurs med kokken Kassiani Kostera.

Se hele episoden her »

Trailer 2. episode: Svett utfordring i Sivota med Chris Nyhus

Superpappa og influenser Chris Nyhus er hovedpersonen i denne episoden av Go.Live a little! Chris har reist til Sivota, der han har fått en ganske så svett utfordring av Erik Segerstedt – han skal lede en crossfittrening for en gruppe hotellgjester, og det blir en mildt sagt annerledes treningstime med en ganske nervøs trener.

Se hele episoden her »

Trailer 3. episode: Bølgesurfing i Algarve med Michel Tornéus

Michel Tornéus innehar den svenske rekorden i lengdehopp på 8,44. Mange ble kjent med ham da han vant den svenske utgaven av Mesternes Mester 2020. I denne episoden av Go. Live a little! utfordrer Erik ham til å teste sine atletiske ferdigheter på en ny måte: Michel reiser til Algarve og skal lære seg å surfe.

Se hele episoden her »


 

Om programmet

I Apollos reiseprogram Go. Live a little! har fire kjente profiler fra media reist til noen av våre mest populære reisemål. Her har de fått oppleve alt det som gjør det så herlig å reise. Men ikke nok med det – de har også blitt utfordret til å pushe sine egne grenser og bevege seg utenfor sin egen komfortsone.


Dette er Go Live a little!

Med Go Live a little! ønsker vi å inspirere til flere eventyr og aktiviteter på den neste reisen din med Apollo. Reisemålene har alltid mye morsomt å tilby. Nøkkelen er å finne opplevelser som passer for deg, så sjekk ut våre tips under det reisemålet du planlegger å reise til – før du drar.

Reisemålet, hotellet, selskapet og aktivitetene: alt bidrar til ferien. Men det er opplevelsene som gjør reisen til et eventyr. Er du interessert i kultur? Sørg for å bli bedre kjent med reisemålet. Mange av våre reisemål rundt Middelhavet har spennende historier å fortelle med fascinerende ruiner som vitner om dramatiske hendelser. Eller bli med på fottur der du lærer deg mer om naturen. Lær deg å lage en lokal en rett fra det lokale kjøkkenet. Smak på noe du aldri har spist før. Lær deg noe nytt. Snorkling, dykking eller kamelriding. Heng med på en guidet tur til en gammel by. Eller sett deg på en terrengsykkel og legg utfor en fjellside.
Go Live a little!