Abu Dhabi – kultur, sport og fritid

Abu Dhabi

  • • Luksusmetropol
  • • Solsikkert shoppingeldorado
  • • Én av verdens beste bystrender

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Abu Dhabi er den futuristiske hovedstaden i De forente arabiske emirater. Det som begynte som en liten fiskerlandsby har forandret seg til en hypermoderne verdensmetropol på bare noen få tiår.

I dagens Abu Dhabi blir man møtt av imponerende bygninger, luksuriøs shopping, spennende severdigheter og en åtte kilometer lang strandpromenade med en herlig bystrand. Tempoet er litt roligere her enn i Dubai, men sola skinner minst like mye.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Ukens deal!

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle reisemål i De forente arabiske emirater.

Gjelder kun nye bestillinger.

Emirates logoFly hit med Emirates – god mat og drikke samt 30 kg bagasje inkludert.Fakta om Abu Dhabi

Lokal tid

Norsk tid +3 timer vintertid, norsk tid +2 timer sommertid.

Valuta

AED = Emiratarabisk dirham

Transport t/r hotell

  • Fra flyplassen i Dubai til hotellene i Abu Dhabi tar det fra 1 time og 30 minutter til 2 timer.
  • Det er meget strenge regler parkering av busser, minibusser og biler på Dubais flyplass. På grunn av dette kan ventetiden inne på flyplassen bli cirka 30-60 min. Dette fordi bussene ikke får komme inn til terminalen før alle gjestene har forlatt bagasjeområdet.
  • Trafikken på flyplassen påvirker også ventetiden. Nyttårshelgen (31.12 til 1.1) kan transporten ta opptil 1 time mer enn vanlig pga. ulike arrangement.

Strender

Lange hvite strender nært sentrum.

Mer fakta

Været

jan 24°c
feb 25°c
mar 28°c
apr 32°c
mai 36°c
jun 38°c
jul 39°c
aug 40°c
sep 38°c
okt 35°c
nov 30°c
des 26°c
8,6 av 10 Abu Dhabi
Våre gjesters vurdering, Basert på 105 vurderinger

Yas Island i Abu Dhabi

Midt i Abu Dhabis ørkenlandskap har Yas Island vokst frem som en luftspeiling. Her på Midtøstens gigantiske lekeplass er det underholdning for barn i alle aldre, i tillegg til fantastiske strender og god mat. 

Les om Yas Island her

Alle reisemål De forente arabiske emirater

Dubai

Velkommen til Dubai – Midtøstens svar på Miami som oppfyller de fleste feriedrømmer! Du kan spille golf om morgenen, bade i behagelig varmt sjøvann om dagen og avslutte med litt skigåing før middag. Her venter førsteklasses mat, nydelige strender og et uendelig tilbud av aktiviteter. Som prikken over i'en tar flyturen hit bare 6,5 timer!

Ajman

Bli kjent med Dubais lillebror Ajman, det aller minste av de sju emiratene. Det ligger bare en knapp times kjøring fra Dubai, men har likevel sin egen spesielle karakter – det er en annen atmosfære og et roligere tempo her. Her bor du i fine omgivelser på flotte hotell midt på den lange, hvite sandstranda.

Ras Al Khaimah

Derfor skal du reise til Ras Al Khaimah: Hvite herlige sandstrender & solsikkert Krystallklart vann & vaiende palmer Prisgunstige og fine hotell Spennende utflukter som verdens lengste zipline