Miami reisetips

Reisetips til Miami

Her får du våre beste Miami-tips før din reise. La deg inspireres av alt du kan se og gjøre i Miami. Vi hjelper deg med å finne gullkornene blant Miamis strender, aktiviteter og restauranter.

Miami Beach & Design district

Området Miami Beach er kjent for sine lange sandstrender. Her finner du også områdene South Beach og Art Deco District, hvor du kan koble av på stranden eller se de heftige bygningene som du sikkert kjenner igjen fra den gang Miami Vice var populært.

Les mer om Miami Beach & Design district

Coconut Grove & Key Biscayne

En av de heftigste bydelene i Miami er Coconut Grove. Det var hit de første innvandrerne kom til Florida i begynnelsen av 1800-tallet og det er den bydelen som kontinuerlig har hatt en befolkningsvekst. Coconut Grove var først en egen by og ble en del av Miami tidlig på 1900-tallet. Her ser du fortsatt eldre og pittoreske hus.

Les mer om Coconut Grove & Key Biscayne


Tips & Inspirasjon

Finn din neste drømmeferie

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Maldivene, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise

Romantisk storbyweekend ❤

Vi tilbyr weekendreiser til romantiske byer over hele verden – helt perfekt for dere som ønsker å reise bort for egentid. Hva med Paris, Roma, Praha og Barcelona?

Flybilletter til utlandet

Trenger du kun flybillett? Gjerne til lavpris? Med Apollo kan du bestille billige flybilletter ut av landet. 

Søk og bestill flybilletter

Finn den neste reisen din