Reise til Florida – "Solskinnsstaten"

Florida, USA

  • • Et enormt utvalg av aktiviteter
  • • Verdens beste fornøyelsesparker
  • • Herlig strandliv og en fantastisk shopping

En reise til Florida byr på et herlig klima og kritthvite strender som kantes av vaiende palmer. Florida byr også på et enormt utvalg av aktiviteter og fornøyelsesparker.

Velger du storbyen Miami, får du shopping, strand og et uteliv med noe for absolutt enhver smak. I Orlando er der et utall spennende tema- og fornøyelsesparker for hele familien som for eksempel Disney World, Universal Orlando og Sea World. Fort Lauderdale kan skryte av herlig strandliv, gode hoteller og et fantastisk utvalg for den shoppingglade, og i Key West lever du et laidback liv blant frisinnede og liberale i en sjarmerende atmosfære.

Med Apollo setter du sammen ferien til Florida helt slik du vil ha den. Du er borte så lenge du vil , og reiser når du vil. Vi anbefaler leiebil under hele oppholdet i Florida.

Populære feriesteder – Florida

Fakta om Florida

Lokal tid

Norsk tid -6 timer

Valuta

USD = Amerikanske dollar 1 dollar = ca. 7,95 (februar 2015)

Mat og drikke

Stort og variert tilbud av restauranter i alle prisklasser. Smakssettingen er inspirert av Karibien, og fisk og skalldyr står på de fleste menyene.

Strender

South Beach i Miami er en av statens best kjente, mens Cocoa Beach på østkysten og Clearwater Beach på vestkysten også er populære. Fort Lauderdale har også en herlig strand.

Mer fakta

Været

jan 20°c
feb 22°c
mar 24°c
apr 27°c
mai 29°c
jun 30°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 30°c
okt 28°c
nov 24°c
des 21°c

Palmer, strand og sol i Florida

Cruise i Karibien

Svært mange cruiserederier har sin hjemmehavn i Miami eller Fort Lauderdale. Du kan altså kombinere et deilig cruise i Karibien med fine dager i Miami, eller – om du har barna med – festlige dager i én eller flere fornøyelsesparker i Orlando. Uansett skreddersyr vi drømmeferien for deg og bestiller både fly og hotell i tillegg til cruiset, om du så ønsker. Ring oss for en ferieprat på telefon 21 01 75 40, eller send en e-post til [email protected]

Må jeg ha innreisetillatelse til USA?

Alle kvalifiserte internasjonale reisende som ønsker å reise til USA under Visa Waiver Program, må søke om en godkjent ESTA-registrering. ESTA = Electronic System for Travel Authorization

Les mer og send søknad om ESTA her