Reise til Florida – "Solskinnsstaten"

Florida, USA

  • • Et enormt utvalg av aktiviteter
  • • Verdens beste fornøyelsesparker
  • • Herlig strandliv og en fantastisk shopping

En reise til Florida byr på et herlig klima og kritthvite strender som kantes av vaiende palmer. Florida byr også på et enormt utvalg av aktiviteter og fornøyelsesparker.

Velger du storbyen Miami, får du shopping, strand og et uteliv med noe for absolutt enhver smak. I Orlando er der et utall spennende tema- og fornøyelsesparker for hele familien som for eksempel Disney World, Universal Orlando og Sea World. Fort Lauderdale kan skryte av herlig strandliv, gode hoteller og et fantastisk utvalg for den shoppingglade, og i Key West lever du et laidback liv blant frisinnede og liberale i en sjarmerende atmosfære.

Med Apollo setter du sammen ferien til Florida helt slik du vil ha den. Du er borte så lenge du vil , og reiser når du vil. Vi anbefaler leiebil under hele oppholdet i Florida.Fakta om Florida

Lokal tid

Norsk tid -6 timer

Valuta

USD = Amerikanske dollar

Mat og drikke

Stort og variert tilbud av restauranter i alle prisklasser. Smakssettingen er inspirert av Karibien, og fisk og skalldyr står på de fleste menyene.

Strender

South Beach i Miami er en av statens best kjente, mens Cocoa Beach på østkysten og Clearwater Beach på vestkysten også er populære. Fort Lauderdale har også en herlig strand.

Mer fakta

Været

jan 23°c
feb 24°c
mar 27°c
apr 30°c
mai 32°c
jun 33°c
jul 33°c
aug 33°c
sep 32°c
okt 30°c
nov 26°c
des 25°c
8,0 av 10 Florida
Våre gjesters vurdering, Basert på 1 vurderinger
Palmer, strand og sol i Florida

Cruise i Karibia

Svært mange cruiserederier har sin hjemmehavn i Miami eller Fort Lauderdale. Du kan altså kombinere et deilig cruise i Karibia med fine dager i Miami, eller – om du har barna med – festlige dager i én eller flere fornøyelsesparker i Orlando. Uansett skreddersyr vi drømmeferien for deg og bestiller både fly og hotell i tillegg til cruiset, om du så ønsker. Les mer om cruise i Karibia

Må jeg ha innreisetillatelse til USA?

Alle kvalifiserte internasjonale reisende som ønsker å reise til USA under Visa Waiver Program, må søke om en godkjent ESTA-registrering. ESTA = Electronic System for Travel Authorization

Les mer og send søknad om ESTA her

Alle reisemål USA

New York

New York har mye av det meste - her finnes berømte museer, kjente parker og bygninger, shopping i verdensklasse og restauranter med mat fra alle verdens kjøkken. Det er ikke rart at byen har blitt kjent som både "verdens hovedstad", "the big apple" og "byen som aldri sover". Reis til New York for en langhelg eller en uke, og opplev hvorfor selv!

Washington, D.C.

USAs hovedstad og politiske hovedsete har mengder av historiske statuer, monumenter og museer. Byggestilen er preget av flotte bulevarder med grøntområder og er slett ingen typisk skyskraper-by. Washington, D.C. er en internasjonal by som rommer mer enn 175 ambassader og kulturelle sentre. Matkulturen er derfor svært bred og spennende. Omtrent halvparten av befolkningen arbeider innenfor det offentlige, etterfulgt av servicenæringen.

Boston

Opplev Boston, en historisk kystby og hovedstaden i delstaten Massachusetts. Boston er en flott by å spasere i, og har en pen blanding av moderne og historiske bygg og et rikt kulturliv. Berømt for sin gode sjømat og med gode muligheter for både sport og shopping, har denne byen noe å tilby de aller fleste.

Chicago

Reis til Chicago og opplev USAs tredje største by som ligger vakkert til ved den sørlige delen av Lake Michigan i delstaten Illinois. Storbyen er et perfekt reisemål for en langweekend. Her er det utmerkede muligheter for shopping, et stort utvalg av restauranter og barer. Chicago er kjent for sin jazz og blues og det er aldri vanskelig å finne en klubb med liveband. Bestill din reise til Chicago med Apollo.

California

En reise til California er et “must” for de som virkelig vil oppleve USA. Delstaten byr på en utrolig variasjon i natur med den lange kystlinjen, høye fjell, vinmarker og nasjonalparker. Storbyene Los Angeles og San Francisco er noen av USAs mest besøkte, og det er også hit mange begir seg for å prøve lykken innen TV- og filmbransjen. Hollywood, Beverly Hills, Walk of Fame – alle finnes i California og det er stor sjanse for å se en kjendis eller flere.