Reise til Miami – storby, sol, strand, cruise og shopping

Miami, Florida

  • • Sol, badeliv og storby
  • • Uendelig med severdigheter
  • • Flotte utfluktsmuligheter

En reise til Miami i Florida byr på alt du måtte ønske for å få en vellykket ferie. En storby med palmekledte gater, hvite sandstrender, shopping, restauranter og natteliv for enhver smak. Pensjonister, barnefamilier, par – alle lokkes til Miami av ulike årsaker, men felles for dem alle er nok den behagelige temperaturen både på land og i sjøen, året rundt.Fakta om Miami

Lokal tid

Norsk tid -6 timer

Valuta

USD = Amerikanske dollar 1 dollar = ca. 7,95 (februar 2015)

Strender

I Miami er det South Beach som er den mest populære stranden. Den er langgrunn, og vannet har alltid en behagelig temperatur. Stranden er bred, med finkornet hvit sand. Nord for South Beach ligger Miami Beach, som faktisk er en øy, med en lang strandstripe. Miami Beach er knyttet til fastlandet med en rekke broer.

Mer fakta

Været

jan 23°c
feb 24°c
mar 25°c
apr 27°c
mai 29°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 28°c
nov 26°c
des 24°c

Må jeg ha innreisetillatelse til USA?

Alle kvalifiserte internasjonale reisende som ønsker å reise til USA under Visa Waiver Program, må søke om en godkjent ESTA-registrering. ESTA = Electronic System for Travel Authorization

Les mer og send søknad om ESTA her

Alle feriesteder Florida

Orlando

Orlando i Florida er uten tvil en av de mest lekne byene i USA, i alle fall for dem som liker adrenalinkick og temaparker. Her finnes noen av verdens største fornøyelses- og temaparker – på ferie til Orlando kommer garantert både store og små turister til å stortrives.

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale har en uendelige sandstrand og fornøyelser du bare kan drømme om. Med sitt fantastiske klima både på land og i sjøen året rundt lokkes par, barnefamilier og pensjonister hit. En reise til Fort Lauderdale tilfredsstiller alle! Og shoppingen – kan få den minst ivrige til å endre mening. Vi flyr deg med rutefly enten til Fort Lauderdale eller Miami flyplass.