Reise til Miami – storby, sol, strand, cruise og shopping

Miami, Florida

  • • Sol, badeliv og storby
  • • Uendelig med severdigheter
  • • Flotte utfluktsmuligheter

En reise til Miami i Florida byr på alt du måtte ønske for å få en vellykket ferie. En storby med palmekledte gater, hvite sandstrender, shopping, restauranter og natteliv for enhver smak. Pensjonister, barnefamilier, par – alle lokkes til Miami av ulike årsaker, men felles for dem alle er nok den behagelige temperaturen både på land og i sjøen, året rundt.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Miami

Lokal tid

Norsk tid -6 timer

Valuta

USD = Amerikanske dollar

Transport t/r hotell

Bestill fly til Miami
Å bestille fly til Miami er enkelt og det finnes en rekke gode og rimelige flyløsninger med en rask mellomlanding via en europeisk eller amerikansk flyplass. Ønsker du å fly direkte til Miami-området kan du velge å fly Norwegian non-stop fra Oslo til Fort Lauderdale. SAS starter sin direkterute mellom Oslo og Miami høsten 2016. Velger du en flyreise med mellomlanding kan du i tillegg velge blant flyselskaper som; Finnair, British Airways, American Airlines, United Airlines, KLM, Icelandair og Lufthansa – og flere.

Flyplassen i Miami
Miami International Airport (MIA) ligger 13 kilometer fra Miami sentrum, og er en av USAs største flyplasser. Du tar deg enkelt til og fra flyplassen med buss eller taxi til ulike steder i Miami-området.

Med buss eller Metro til Miami
Ved Hall E, nivå 1 – finner du busstasjonen. Herfra går det busser til ulike destinasjoner i området. Linje 7 går til Miami sentrum, linje 37 til Hialeah, 42 til Opa-locka og Coconut Grove, og 110 J til Miami Beach, for å nevne noen. Fra flyplassen kan du også ta Metro (MetroRail) som bringer deg raskt til ulike deler av Miami.

Taxi fra flyplassen
Utenfor ankomsthallen finner du taxiholdeplassen. En taxi til South Beach vil koste omtrent 35 dollar. For andre destinasjoner i Miami-området vil det koste cirka 35-55 dollar, avhengig av avstanden.

Strender

I Miami er det South Beach som er den mest populære stranden. Den er langgrunn, og vannet har alltid en behagelig temperatur. Stranden er bred, med finkornet hvit sand. Nord for South Beach ligger Miami Beach, som faktisk er en øy, med en lang strandstripe. Miami Beach er knyttet til fastlandet med en rekke broer.

Mer fakta

Været

jan 24°c
feb 25°c
mar 26°c
apr 28°c
mai 30°c
jun 31°c
jul 32°c
aug 32°c
sep 31°c
okt 30°c
nov 27°c
des 26°c
8,0 av 10 Miami
Våre gjesters vurdering, Basert på 1 vurderinger

Må jeg ha innreisetillatelse til USA?

Alle kvalifiserte internasjonale reisende som ønsker å reise til USA under Visa Waiver Program, må søke om en godkjent ESTA-registrering. ESTA = Electronic System for Travel Authorization

Les mer og send søknad om ESTA her

Alle feriesteder Florida

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale har en uendelige sandstrand og fornøyelser du bare kan drømme om. Med sitt fantastiske klima både på land og i sjøen året rundt lokkes par, barnefamilier og pensjonister hit. En reise til Fort Lauderdale tilfredsstiller alle! Og shoppingen – kan få den minst ivrige til å endre mening. Vi flyr deg med rutefly enten til Fort Lauderdale eller Miami flyplass.