Miami Beach

Området Miami Beach er kjent for sine lange og solfylte sandstrender. Her finner du områdene South Beach og Art Deco District, hvor du kan slappe av på stranden eller se på de heftige bygningene som du sikkert kjenner igjen fra tiden Miami Vice var populært.

Bestill reise til Miami

Flere reisetips til Miami

Miami Art Deco Art Deco i Miami

Ting å gjøre på Miami Beach

Ta en spasertur langs Miamis paradegate, Ocean Drive! Det er som en reise tilbake i tiden, uansett tid på døgnet. Lang Ocean Drive står Art Deco-bygningene stolt og huser alt fra restauranter og barer til shopping og fornøyelser. Bilene som kjører forbi kan være blant de kuleste du har sett. Dessuten har du alltid stranden nære, om du skulle ønske litt tid for sol og bad.

South Beach må du absolutt ikke gå glipp av, om du er på Miami Beach. Den velkjente sandstranden er et Miami-ikon och strekker seg tre kilometer fra nord til sør. Her finner du de berømte, pastellfargede badevakttårnene og det er lett å bli værende på stranden samtidig som du utfører varierende aktiviteter. Surfe, spill volleyball eller bara slapp av i en solstol. Vannet er azurblått og temperaturene varierer mellom 23-30 grader, alt ettersom hvilken sesong det er.

Mat i Miami Beach

Yardbird Southern Table and Bar serveres veldig bra søramerikansk mat i en fine omgivelser. Det holder åpent for brunch, lunsj og middag. En av signaturrettene er Mac n’ Cheese, fritert kylling med vafler og vannmelon for å avslutte med en solid bløtkake til dessert. Det serveres drinker i fine glassbokser eller metallvaser – og utvalget av whiskey og bourbon er vanskelig å toppe.

Art Deco District finnes det en annen fin riktig perle, Joe’s Stone Crab. Dette er et sted med personlighet som har eksistert siden familien Weiss startet opp i 1913. Spesialiteten er den lokale delikatessen Stone Crab.  Det går rykter om at Al Capone spiste på denne restauranten hver dag klokken 17. Du kan ikke bestille bord på forhånd, og det er en del du må forholde deg til ved et besøk hit, så les gjerne litt her på forhånd.

Design District

Design District ligger rett utenfor Miami Beach og er akkurat som det høres ut, et sentrum for design. Dette er et område som sakte har vokst fram med hjelp av entreprenørers brennende engasjement for å gjøre området til et levende sted. Det hele startet allerede for 15 år siden da spennende merkevarer og designere dukket opp her. Restaurantene fulgte straks etter. Her kan du se moderne bygninger fylt med designmerker og offentlig kunst.

Miami skyline Miami skyline

Gå ikke glipp av den vakre gatekunsten og arkitekturen når du besøker Design District. Ta en spasertur og la inntrykkene synke inn over alt det heftige som er å se. Et tipser å ta seg til krysset mellom NE 38 street og 2. Avenue. Her ser du en fargeglad jungel malt rett på veggen for å gjøre en parkeringsplass langt hyggeligere – samt en vortex som ser som den suger inn trærne i en spiral. Veldig kult!

Om du er interessert i design, så kan det hende ICA (Institution of Contemporary Art) har en utstilling som lokker. De holder åpent tirsdag til søndag mellom 11 – 19, og det er gratis å komme inn å se. Her kan du også finne guidede turer  om du ønsker en rundvandring.

Mat i Design District

Restaurantene her har alle ulike stiler og prisklasse. Om du er i Design Distrikt på en fredag anbefaler vi "The Embassy" som serverer sine kjente ”pinxtos”. Pinxtos er fingermat på samme måte som tapas, men mindre. I tillegg serverer The Embassy bra barmat som er inspirert fra Europa.


Tips & Inspirasjon

Finn din neste drømmeferie

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Maldivene, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise

Romantisk storbyweekend ❤

Vi tilbyr weekendreiser til romantiske byer over hele verden – helt perfekt for dere som ønsker å reise bort for egentid. Hva med Paris, Roma, Praha og Barcelona?

Flybilletter til utlandet

Trenger du kun flybillett? Gjerne til lavpris? Med Apollo kan du bestille billige flybilletter ut av landet. 

Søk og bestill flybilletter