Key Biscayne

Coconut Grove & Key Biscayne

En av de heftigste bydelene i Miami er Coconut Grove. Det var hit de første innvandrerne kom til Florida på begynnelsen av 1800-tallet. Det er fortsatt en bydel som fortsatt har en økning i befolkningsveksten. Coconut Grove var i starten en egen by, men ble en del av Miami på tidlig 1900-tallet. Her ser du fortsatt eldre eldre pittoreske hus – i motsetning til resten av Miami som har en mer moderne arkitektur og et høyrer tempo.

Bestill reise til Miami

Flere reisetips til Miami

Biscayne Bay Miami Biscayne Bay Miami

Key Biscayne

Om du reiser over sundet Biscayne Bay fra Coconut Grove, så kommer du til den lille øya Key Biscayne. Hit reiser du på for noen timers avkobling fra det hektiske bylivet. Øya har kun vært bebodd i ca 60 år, siden veien mellom Coconut Grove og Key Biscayne ikke åpnet før i 1947. Siden den gang har befolkningen økt. På 70-tallet bodde Richard Nixon her i perioder under sin tid som president.

Key Biscayne har en golfbane med 18 hull som sies å være Floridas beste par-72 bane. På Crandon Golf er det blitt arrangert PGA Championship Tours. Det er virkelig en opplevelse å spille på denne banen, som er omgitt av vann og en vakker mangroveskog som er helt typisk for denne delen av verden. Banen ligger ved Crandon Park hvor det også finnes tennisbaner og fitnesszoner for utendørstrening. For deg som liker livet under vann, så er det en hel del skipsvrak å kikke på under en dykketur.

Coconut Grove

Om du skulle befinne deg i Coconut Grove på en tirsdags- eller torsdagskveld kan du delta på en gratis yogaklasse i Peacock Park. Det er en Vinyasa-basert yoga som utføres av sertifiserte yogainstruktører utendørs. Yogaen starter 18:00 og varer i en time. Kom gjerne ferdig skiftet, men legg yogamatten igjen hjemme. Her gjøres solhilsenen rett på gresset.

Om du er ute etter litt historie, kan vi anbefale Vizcaya Museum and Gardens. Det er en historisk bygning fra tidlig 1900-tall som er inspirert av italiensk arkitektur. Huset står rett ved vannet og har en hage som er et slott verdig. Her kan du vandre rundt i de gamle og vakre miljøene.

Mat i Coconut Grove

Gå ikke glipp av Floridas limefrukter når du er her på besøk. De serveres i mange ulike former, hvor Key Lime Pie Martini er en av de mest spennende. Det er en martini som serveres med sæte kjekssmuler rundt glasskanten. Antageligvis finnes den aller beste på Greenstreet Café i Coconut Grove. Foruten drinker finnes det masser med god mat og herlige røde plysjsofaer her.

Matkulturen i Miami er sterk. På Strada in the Grove kan du oppleve ypperlig italiensk mat og god service. Etter en fantastisk tallerken med blåskjell, kan du fortsette med en dessert som heter "duga". Tiramisu, iskrem, sitron-cheesecake og pannacotta er bare noen få eksempler på hva som er å velge blant. Bord bør forhåndsbestilles minst tre dager i forveien.

Begir du deg til den sørlige delen av Key Biscayne, så kommer du til Bill Baggs Park der du ser det historiske fyrtårnet som er Miamis eldste bevarte bygning. Det finnes også guidede turer om du vil gå opp i fyret, samt fine turmuligheter rundt i parken. Her kan du bade i fred og ro, siden de andre turistene henger på South Beach.

Mat i Key Biscayne

Om du vil ut og spise på Key Biscayne, skal du oppsøke "asfalten" og de mer befolkede delene av øya. Oasis Sandwich Shop ligger rett ved Crandon Park og er et bra sted for lunsj. De serverer gudommelige kubanske smørbrød du kan ta med deg.

Er du ute for å spise middag, kan vi anbefale den indiske restauranten Ayesha med sin tikka masala kylling og currylam. Prisene ligger noe høyere enn gjennomsnittet, men det er det helt klart verdt siden det er vanskelig å finne en bedre indisk restaurant enn dette i hele Miami-området.


Tips & Inspirasjon

Finn din neste drømmeferie

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Maldivene, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise

Romantisk storbyweekend ❤

Vi tilbyr weekendreiser til romantiske byer over hele verden – helt perfekt for dere som ønsker å reise bort for egentid. Hva med Paris, Roma, Praha og Barcelona?

Flybilletter til utlandet

Trenger du kun flybillett? Gjerne til lavpris? Med Apollo kan du bestille billige flybilletter ut av landet. 

Søk og bestill flybilletter