Reise til Fort Lauderdale, Florida, USA

Fort Lauderdale, Florida

  • • Milelange hvite strender
  • • Verdenskjent shopping
  • • Kalles "Amerikas Venezia"

Fort Lauderdale har en uendelige sandstrand og fornøyelser du bare kan drømme om. Med sitt fantastiske klima både på land og i sjøen året rundt lokkes par, barnefamilier og pensjonister hit. En reise til Fort Lauderdale tilfredsstiller alle! Og shoppingen – kan få den minst ivrige til å endre mening.

Vi flyr deg med rutefly enten til Fort Lauderdale eller Miami flyplass.Fakta om Fort Lauderdale

Lokal tid

Norsk tid -6 timer

Valuta

USD = Amerikanske dollar

Transport t/r hotell

Fly til Fort Lauderdale - raskt og rimelig Takket være mange gode flyforbindelser, er det ingen sak å fly raskt og effektivt til Fort Lauderdale fra Norge. Norwegian flyr direkte fra Oslo på litt over 10 timer. Velger du en flyreise med mellomlanding kan du i tillegg velge blant flere flyselskaper som; British Airways, American Airlines, United Airlines, KLM, Icelandair og Lufthansa.

Flyplassen i Fort Lauderdale Fort Lauderdale Hollywood International Airport ligger nære det sentrale Fort Lauderdale. Flyplassen har fire terminaler (1-4) som igjen er delt opp med to pirer i hver terminal (B, C, D, E, F, G og H). Med andre ord en oversiktlig flyplass. Fra flyplassen går det shuttlebusser og taxi til de forskjellige områdene i nærheten, samt cruisehavnen.

Med leiebil, buss eller taxi til Fort Lauderdale De aller fleste har reservert transport på forhånd til f. eks cruisehavnen i Fort Lauderdale. For andre sluttdestinasjoner i Fort Lauderdale-området finnes det et lite utvalg busser. Om du ikke har valgt å leie bil så er det mulig å ta taxi fra flyplassen. Prisene avhenger helt av hvor du skal; Las Olas ca. 22 dollar, Silver Lakes 66 dollar og Bal Harbour (Miami Beach) 45 dollar.

Mer fakta

Været

jan 23°c
feb 24°c
mar 25°c
apr 27°c
mai 29°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 28°c
nov 26°c
des 24°c

Hvorfor reise til Fort Lauderdale

Må jeg ha innreisetillatelse til USA?

Alle kvalifiserte internasjonale reisende som ønsker å reise til USA under Visa Waiver Program, må søke om en godkjent ESTA-registrering. ESTA = Electronic System for Travel Authorization

Les mer og send søknad om ESTA her

Alle feriesteder Florida

Miami

En reise til Miami i Florida byr på alt du måtte ønske for å få en vellykket ferie. En storby med palmekledte gater, hvite sandstrender, shopping, restauranter og natteliv for enhver smak. Pensjonister, barnefamilier, par – alle lokkes til Miami av ulike årsaker, men felles for dem alle er nok den behagelige temperaturen både på land og i sjøen, året rundt.