Fakta – Fort Lauderdale

Lokal tid:

Norsk tid -6 timer

Språk:

Engelsk

Valuta:

USD = Amerikanske dollar

Pass og visum:

Visum (eller ESTA) er påkrevet. Les mer om innreisedokumenter til USA her.

Elektrisitet:

110 V. Adapter nødvendig.

Transport t/r hotell:

Fly til Fort Lauderdale - raskt og rimelig Takket være mange gode flyforbindelser, er det ingen sak å fly raskt og effektivt til Fort Lauderdale fra Norge. Norwegian flyr direkte fra Oslo på litt over 10 timer. Velger du en flyreise med mellomlanding kan du i tillegg velge blant flere flyselskaper som; British Airways, American Airlines, United Airlines, KLM, Icelandair og Lufthansa.

Flyplassen i Fort Lauderdale Fort Lauderdale Hollywood International Airport ligger nære det sentrale Fort Lauderdale. Flyplassen har fire terminaler (1-4) som igjen er delt opp med to pirer i hver terminal (B, C, D, E, F, G og H). Med andre ord en oversiktlig flyplass. Fra flyplassen går det shuttlebusser og taxi til de forskjellige områdene i nærheten, samt cruisehavnen.

Med leiebil, buss eller taxi til Fort Lauderdale De aller fleste har reservert transport på forhånd til f. eks cruisehavnen i Fort Lauderdale. For andre sluttdestinasjoner i Fort Lauderdale-området finnes det et lite utvalg busser. Om du ikke har valgt å leie bil så er det mulig å ta taxi fra flyplassen. Prisene avhenger helt av hvor du skal; Las Olas ca. 22 dollar, Silver Lakes 66 dollar og Bal Harbour (Miami Beach) 45 dollar.

Nyttig informasjon:

Tips er forventet i de aller fleste sammenhenger; opptil 15 % er vanlig.