Cruise fra Fort Lauderdale

– opplev byen først!

Hvorfor besøke Fort Lauderdale?

Det er den perfekte kombinasjonen av behagelige temperaturer året rundt, strandliv, shopping og det store utvalget av fornøyelser som gjør Fort Lauderdale så fantastisk.

 

Her kan du slappe av på de kritthvite, milelange strendene, spille golf på én av de flotte golfbanene – og akkurat som i Venezia kan du ta båttaxi til de sjarmerende kanalrestaurantene. Byens vakre kanaler går på kryss og tvers, og her ligger det luksusvillaer og marinaer med yachter og seilbåter. 

Vi anbefaler at du forlenger cruiseferien din med noen dager i Fort Lauderdale før cruiset. Vi tilbyr et stort og variert utvalg av hoteller – nedenfor finner du noen av favorittene våre.

Våre beste tips – Fort Lauderdale

  • Rundt 30 minutter fra Fort Lauderdale ligger Everglades, én av Amerikas største nasjonalparker. Utforsk parkens enorme våtmarksområde, hvor det finnes både alligatorer, flamingoer, vaskebjørner og flere andre dyr. Opplev parken fra et hydrokopter – da kommer du nær dyrelivet uten å forstyrre for mye. De kunnskapsrike guidene tar ansvar for å opplyse turistene og verne om Everglades dyreliv og natur. Dette er en morsom opplevelse for hele familien.
  • Gå ikke glipp av shoppingen på Sawgrass Mills Outlet, som er et av de største shoppingsentrene i USA.
  • Ta en tur med en hjuldamper på kanalene og se luksusvillaene og yachtene på nært hold.
  • Rundt 3,5 timer fra Fort Lauderdale ligger Orlando, som er verdenskjent for fornøyelsesparkene sine. Lei en bil og dra dit i én dag eller to.

Slik kommer du deg til havnen

Adressen til havnen i Fort LauderdalePort Everglades Business Office 1850 Eller Drive Fort Lauderdale, Florida 33316 United States. Fra havnen til flyplassen (Ft. Lauderdale International Airport) er det ca. 3 km og det tar ca. 10 minutter med taxi. Transport er ikke inkludert i prisen.


Tips til deg som skal på cruise

Finn ditt neste drømmecruise

Tips til deg som skal på cruise

Når er det billigst å reise på cruise, hvilket rederi bør du velge og hvordan er maten om bord? Her har vi samlet noen nyttige tips til deg.

Les tipsene her

Rederiene vi samarbeider med

Vi samarbeider med mange rederier som har ulike typer skip og ruter verden over. Finn rederiet og skipet som passer best for din ferie.

Se oversikt over alle rederiene her

Nyttige pakketips

Nærmer cruiseferien seg med stormskritt? Er du usikker på hva og hvordan du bør pakke? Klikk på linken og finn noen nyttige tips.

Her finner du nyttige pakketips

Har du spørsmål om våre cruise?

telefon-ikon 21 01 75 40
Mandag-fredag: 09.00-16.00
Lørdag og søndag: Stengt