Dobbeltrom

Dobbeltrom med minibar og TV med musikkanaler. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Noen dobbeltrom har sentralstyrt luftkondisjonering som er av/på til ulike tider avhengig av været. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 18-20 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom i sidebygning

Romslige dobbeltrom i sidebygning. Minibar og TV med musikkanaler. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Familierom

Familierom med to soverom, ett med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger, samt et lite oppholdsrom med plass til en ekstraseng. Minibar og TV med musikkanaler. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Større dobbeltrom

Større dobbeltrom med minibar og TV med musikkanaler. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Noen dobbeltrom har sentralstyrt luftkondisjonering som er av/på til ulike tider avhengig av været. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Det er noen trappetrinn i rommet. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn