Melas Holiday Village

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Melas Holiday Village er et komfortabelt familiehotell som består av flere mindre bygninger som ligger i en stor frodig hage, rett ved hotellets sandstrand. I All Inclusive er, i tillegg til mat og drikke, minigolf, tennis, biljard og aerobics inkludert. For de yngre er det et badeland med fire fartsfylte vannsklier!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom i sidebygning for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Større dobbeltrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 8 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Melas Holiday Village er et herlig All Inclusive-hotell som består av flere mindre bygninger som ligger i en frodig hage rett ved hotellets egen sandstrand. I bassengområdet er det tre basseng og et barnebasseng, der ett av bassengene er oppvarmet frem til den 15.5 og i oktober. Det er også et badeland med fire vannsklier! Badelandet er åpent fem timer om dagen fra 1. mai til 15. oktober, med værforbehold. Både i bassengområdet og på stranda tilbys solsenger, madrasser, parasoller og håndklær uten kostnad (bytte mot avgift). Det er også en poolbar i bassengområdet.

På hotellet er det en bufférestaurant samt tre à la carte-restauranter som serverer fisk, tyrkiske retter og internasjonale retter. À la carte-restauranten er en utendørsrestaurant som holder åpent med værforbehold. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Er du sugen på noe søtt kan du alltids besøke hotellets patisserie.

Melas Holiday Village byr på flere morsomme aktiviteter som gratis minigolf, bordtennis, tennis, biljard, boccia, basketball, dart, sandvolleyball, vanngymnastikk og aerobics. På søsterhotellet Melas Resort er det dessuten gratis squash samt disko tre ggr/uke. Minifotball samt vannsporter ved stranden mot avgift. Vil du slappe av tilbys gratis badstue og hamam, samt behandlinger og massasje mot avgift. For barn er det en barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn 4-12 år, en klubb for tenåringer og underholdning og aktiviteter. Lekeplass.

Wifi inkludert på hele hotellområdet. Viktig å merke seg at ikke alle bygningene har heis. Strandveien utenfor hotellet går helt til sentrum av Side, og det er en busstasjon cirka 100 meter bort. Benytt sjansen til å besøke gamlebyens sjarmerende steinhus med restauranter og butikker.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
 • Kontinental frokost kl. 10.00-11.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
 • Snacks i Aqua Park kl. 13.00-16.00, i strandbaren kl. 12.00-16.00 og poolbaren kl. 13.00-16.00.
 • Iskrem i poolbaren, strandbaren eller Aqua Bar kl. 12.00-16.00.
 • Ettermiddagskaffe i poolbaren og i bistroen kl. 16.30-17.30.
 • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00.
 • En middag per opphold i à la carte-restauranten kl. 19.00-21.00.
 • Snacks i poolbaren kl. 23.00-2400.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-2.00.
 • Minibar som fylles med en brus, vann og øl annenhver dag.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder frem til avreise.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Side

Nar Apart

Nar Apart er et pent og populært hotell i Side, der personalet tar godt vare på sine gjester. I bassengområdet er det barnebasseng og poolbar. Her kan du tilbringe hele dagen ved bassenget og bestille noe enkelt å spise og drikke til solsenga.

Can Garden Beach

Ved den vakre sandstranda i Side finner koselige Can Garden Beach. Hotellet ligger i Sides arkeologiske område og i den frodige hagen kan du se flere mindre etterlevninger fra en svunnen tid. I det store bassengområdet er det et basseng med vannsklier og du bor godt med All Inclusive.

Melas Resort

Melas Resort ligger på den herlige sandstranda i Side. Her er det mye å gjøre for både voksne og barn – minigolf, tennis, squash og biljard er bare noen av alle de aktivitetene som sammen med forfriskninger og god mat er inkludert i All Inclusive.

Sunflower

Sunflower er er mindre hotell med fin beliggenhet rett ved den vestre stranda i Side. Lunsjen kan du gjerne innta på den hyggelige strandrestauranten. Skulle du bli lei av sol og bad, er det nok av vannaktiviteter du kan være med på. Om ettermiddagen kan det være deilig å bare slappe av ved bassenget.

Sentido Trendy Verbena Beach

All Inclusive-hotellet Sentido Trendy Verbena Beach i Side ligger rett ovenfor stranda, hotellet har en egen del. Her venter en komfortabel ferie med flere basseng, hvorav ett med vannsklier. Hotellet har et stort utvalg av restauranter og for familien er det det aktiviteter, sporter og underholdning hele dagen.