Melas Holiday Village

Melas Holiday Village er et komfortabelt familiehotell som består av flere mindre bygninger som ligger i en stor frodig hage, rett ved hotellets sandstrand. I All Inclusive er, i tillegg til mat og drikke, minigolf, tennis, biljard og aerobics inkludert. For de yngre er det et badeland med fire fartsfylte vannsklier!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom i sidebygning for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Større dobbeltrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,3 av 10
Basert på 9 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Melas Holiday Village er et herlig All Inclusive-hotell som består av flere mindre bygninger som ligger i en frodig hage rett ved hotellets egen sandstrand. I bassengområdet er det tre basseng og et barnebasseng, der ett av bassengene er oppvarmet frem til den 15.5 og i oktober. Det er også et gratis badeland med fire vannsklier! Både i bassengområdet og på stranda tilbys solsenger, madrasser, parasoller og håndklær uten kostnad (bytte mot avgift). Det er også en poolbar i bassengområdet.

På hotellet er det en bufférestaurant samt tre à la carte-restauranter som serverer fisk, tyrkiske retter og internasjonale retter. À la carte-restauranten er en utendørsrestaurant som holder åpent med værforbehold. Er du sugen på noe søtt kan du alltids besøke hotellets patisserie.

Melas Holiday Village byr på flere morsomme aktiviteter som gratis minigolf, bordtennis, tennis, biljard, boccia, basketball, dart, sandvolleyball, vanngymnastikk og aerobics. På søsterhotellet Melas Resort er det dessuten gratis squash samt disko tre ggr/uke. Minifotball samt vannsporter ved stranden mot avgift. Vil du slappe av tilbys gratis badstue og hamam, samt behandlinger og massasje mot avgift. For barn er det en barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn 4-12 år, en klubb for tenåringer og underholdning og aktiviteter. Lekeplass. Gratis wifi på hotellområdet.

Strandveien utenfor hotellet går helt til sentrum av Side, og det er en busstasjon cirka 100 meter bort. Benytt sjansen til å besøke gamlebyens sjarmerende steinhus med restauranter og butikker.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
 • Sen frokost kl. 10.00-11.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
 • Snacks kl. 13.00-16.00.
 • Tyrkiske pannekaker kl. 12.00-16.00.
 • Iskrem kl. 12.00-16.30.
 • Ettermiddagskaffe kl. 16.30-17.30.
 • Middag kl. 19.00-21.00. En middag per opphold kan inntas på à la carte-restauranten mot bordreservasjon.
 • Kveldsnacks kl. 23.00-2400.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-24.00.
 • Minibar som fylles med en brus, vann og øl annenhver dag.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder frem til avreise.

Verdt å vite

 • Badelandet er åpen fem timer per dag i perioden 1. mai til 31. oktober, med værforbehold.
 • Viktig å merke seg at ikke alle bygninger har heis.

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Side

Nar Apart

Nar Apart er et pent og populært hotell i Side, der personalet tar godt vare på sine gjester. I bassengområdet er det barnebasseng og poolbar. Her kan du tilbringe hele dagen ved bassenget og bestille noe enkelt å spise og drikke til solsenga.

Turquoise

Turquoise er ett av våre mest populære hotell i Side. Her bor du fint nært stranda og har flere basseng i tillegg til et herlig badeland å velge blant. Fra hotellets egen strand går det en pir ut i havet, perfekt for soling. Hotellet har flere restauranter og en hel del aktiviteter – alt lagt til rette for en deilig ferie!

Nar Pension

Nar Pension er et hjemmekoselig, lite hotell som drives av en tyrkisk familie. Her bor du i hjertet av gamle Side med kort vei til både restauranter, barer og gamle severdigheter. Hotellet passer med andre ord for deg som vil ha alt i nærheten, og samtidig bo på et koselig sted med lokal følelse.

Can Garden Beach

Ved den vakre sandstranda i Side finner koselige Can Garden Beach. Hotellet ligger i Sides arkeologiske område og i den frodige hagen kan du se flere mindre etterlevninger fra en svunnen tid. I det store bassengområdet er det et basseng med vannsklier og du bor godt med All Inclusive.

Melas Resort

Melas Resort ligger på den herlige sandstranda i Side. Her er det mye å gjøre for både voksne og barn – minigolf, tennis, squash og biljard er bare noen av alle de aktivitetene som sammen med forfriskninger og god mat er inkludert i All Inclusive.

Özlem Garden

Özlem Garden strekker seg nesten hele veien ned til sjøen og strandpromenaden i Side. Ved stranda ligger hotellets restaurant, og langs de frodige gangveiene ligger de lave bygningene med komfortable dobbeltrom – som skapt for en avslappende ferie.

Sunflower

Sunflower er er mindre hotell med fin beliggenhet rett ved den vestre stranda i Side. Lunsjen kan du gjerne innta på den hyggelige strandrestauranten, hvor wifi er gratis – om du skal oppdatere deg selv eller venner der hjemme. Og skulle du bli lei av sol og bad, er det nok av vannaktiviteter du kan være med på. Om ettermiddagen kan det være deilig å bare slappe av ved bassenget.