Rawi Warin Resort & Spa

Fine Rawi Warin Resort & Spa ligger vakkert til ved en frodig ås, med strandkanten og mange strandaktiviteter rett utenfor døra. For deg som søker en aktiv ferie er det både et fint treningsrom og sykler på hotellet. For avkobling er det et bassengområde med litt annerledes basseng men vannsklie.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom plus for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Ettroms villa for 1-3 personer. Suiter med basseng for 1-4 personer. Seafront villa for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Herlige Rawi Warin Resort & Spa omfatter flere toetasjes og treetasjes hus i den skogkledde åssiden. Hotellet har to bassengområder med til sammen fire basseng. Det ene er bygd i ulike nivåer og har et evighetsbasseng, den ene delen har barneseksjon med vannsklier og den andre en jacuzzidel. Det er også et avlang basseng som passer godt for noen svømmelengder innen frokost, men holder åpent hele dagen.

Ved den delen av hotellet som ligger oppe i åssiden er det ytterligere et bassengområde. I høysesong (desember til april) er det et saltvannsbasseng i sjøkanten. Solsenger, parasoller og poolbar. Poolbar. Nedenfor hotellet ligger det en fin sandstrand med noen steinete partier.

Hotellet har flere restauranter og barer. The Golden Pond Restaurant har asiatiske og internasjonale retter på menyen. The Watermark serverer fisk og skalldyr samt en grillmeny. I The Wave Bar kan du spise tapas og enkle retter. Har du lyst på noe godt til kaffen kan du ta turen til Auntie Mae Bakery & Coffee på hotellet. Pent antrekk, langbukser for menn i de fleste restauranter til middag.

Treningsrom med aldersgrense 16 år. Spa med behandlinger dampbadstue og utendørs jacuzzi samt behandlinger mot avgift. Kajakk kan lånes i høysesongen. Sykkel- og mopedutleie. På hotellet er det også et såkalt Boxing Room med ring, redskap og trener, mot avgift og aldersgrense 16 år. Rom for yoga, trener på hotellet og avgift for noen timer.

Wifi inkludert i fellesområdene. Minibank. Suvenirbutikk.

Store avstander, nivåforskjeller og mange trapper i hotellområdet for å komme til alle rommene, restauranten og bassengene. Shuttleservice med golfbiler inne på hotellområdet fra kl. 6.00 til midnatt.

Det er rundt 800 meter til landsbyen Klong Nin med restaurant og minimarked. Til sentrum i Saladan er det 13 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Alle hotell – Koh Lanta

Lanta Sand Resort & Spa

Herlige Lanta Sand Resort & Spa på Koh Lanta ligger fint ved den fantastiske sandstranda Long Beach på Koh Lanta. Her venter late dager i solen ved bassenget eller på stranda. Hotellet har restaurant med havutsikt og kanskje øyas vakreste solnedgang.

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort er et hyggelig hotell som ligger like ved stranda. Slapp av med massasje, nyt late dager ved bassenget eller kanskje en tennismatch. Middagen kan du innta i hotellets restaurant eller på en lokal restaurant i Saladan, som ligger bare omtrent en kilometer fra hotellet.

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

Avani + Koh Lanta Krabi Resort ligger ytterst ute på en odde med havet som nærmeste nabo. Her kan du se frem til deilige dager i romantiske omgivelser med god mat, et lekkert bassengområde og aktiviteter både i havet og på land og personlig service.