En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

74% anbefaler hotellet

1635 vurderinger
Utmerket
 
1028
Veldig bra
 
382
Bra
 
113
Mindre bra
 
63
Dårlig
 
49

Fem siste vurderinger

26.03.2020

av Tone L

Fantastisk !

Dette var en drøm av en tur. Koh Lanta var en fantastisk øy! Rawi Warin var verdt de fem stjernene, rommene var flotte - ren luksus 😊 Hele hotellområdet var en drøm. Rent og pent med nydelige mennesker som alltid smilte og var behjelpelig med det det måtte være. Vi, jeg og mine to døtre på 10 og 12 år, bodde på dobbeltrom delux. Rett ved siden av bodde besteforeldrene på 78 år. De storkoste seg på denne resorten. Deilig med privat strand, solsenger og en solnedgang av de sjeldne. Like borte på stranda var det muligheter for massasje og spa. Vi valgte buffet på hotellet på valentines day, det var en opplevelse. Tusen takk til Mee i strandbaren! Du og alle dere andre gjorde oppholdet vårt perfekt ! Lui og resten av gjengen- dere er fantastiske! Takk for oss!

 
18.03.2020

av ThomasS2613 Ko Lanta, Thailand

Fantastisk!

Har vært en fantastisk opplevelse å være her på Rawi warin resort. Helt fra da vi steg ut i fra bussen og ble ønsket velkommen og fikk blomsterarmbånd og te fra den hyggelige resepsjonist dama har vi følt satt pris på under oppholdet. Stedet er en oase med skog,planter,vann.,fisk, fugler,skilpadde,ekorn og apekatter. Noen myggstikk har vi fått, men du får gratis myggmiddel av hotellet. God frokost og maten ved bassenget er også meget bra. Mr. Mee ved basseng baren er en hyggelig kar som vi har pratet litt med og som alltid er blid. Prøvde en av de massasje stedene på stranda like ved. Det er billig sammenlignet med spaet på hotellet, men har du først prøvd hotellet sitt spa,så finner du ut at den opplevelsen er 10 ganger bedre. Fine basseng. En med liten sklie som ungene har brukt litt. I sjøen er det best å bade på høyvann da slipper du å passe på steiner under vannet. Eremittkreps kommer frem på stranda om kvelden noe barna syntes var moro å se etter.

 
01.03.2020

av 285arnek Kristiansand, Norge

Femte besøk på et strålende hotell

For femte gang koste vi oss på Rawi Warin. Fortsatt et flott sted med nydelig havutsikt (fra vårt rom!), og er utvilsomt favoritten vår i Thailand! Omgivelsene rundt hotellet er storslagent og her nyter vi miljøet. Et meget bra sted hvor vi helt sikkert besøker igjen😎

 
15.02.2020

av Elinham Oslo, Norge

Et fantastisk sted

For et herlig sted, jaaa her vil vi tilbake. Stor, vakkert, rent, fantastisk betjening og atmosfære. Rommet var stort, bad med dusj og badekar. Det var rent og innbydende. Maten helt nydelig, og fantastisk. Spa avd var helt topp, og de som jobbet der var så skjønne. Synd jeg ikke husker navnet deres på de to vi ble kjent med. Og for noen behandlinger de tilbød, spa rommene var fine, innbydende og rene. Datteren min ble dessverre syk siste kvelden vi var der, og måtte til legevakta og så på sykehuset. De ansatte var behjelpelige med å tilkalle hjelp, og de viste bekymring. Det var buffé kveld denne kvelden, og Mr Mee og resten av personalet der var helt fantastiske. De kom med håndskrevet kort og blomsterarmbånd og ønsket henne god bedring.

 
14.02.2020

av janvaard Mandal, Norge

Anbefales på det sterkeste

Nydelig resort, flott beliggenhet, topp kvalitet på absolutt alt. De ansattes vennlighet, servicekvalitet, og smil gjorde oppholdet til ren fornøyelse. Mr Mee Poolman var en ekstra gledespreder☀️🙏Godt og variert frokost utvalg som ga oss alle fire en flott start på dagen☀️🤩