En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

74% anbefaler hotellet

1717 vurderinger
Utmerket
 
1092
Veldig bra
 
395
Bra
 
115
Mindre bra
 
63
Dårlig
 
52

Fem siste vurderinger

19.03.2024

av sidselhornn Ella, Sri Lanka

Fantastisk ferie

Vi reiste 4 voksne og 3 barn. Det ble en fantastik ferie. Hotellet og området rundt var vakkert! Personalet og servicen var nydelig! Vi elsket stedet, bassengene og stranden. Anbefaler stedet, selvom reisen er krevende, spesielt siste etappen.

 
07.02.2024

av Bimi321 Grimstad, Norge

Ferieopplevelse

Vi bodde her i 3 uker fra 16 januar og er fornøyd med vårt opphold. Hadde Deluxe rom som var bra og ble rengjort hver dag av flink rengjører. Området var rent og parken ble daglig stelt av gartnere. I parken var det fin fuglekvitter, apekatter og så noen varaner også. Maten var god og variert, god servise ble gitt av samtlige fra resepsjonen, kelnere og vakter, spesielt må nevnes Mr. Mee ved strandbaren og Nut som assisterte ved frokost. Bassengene var rene og god hygiene ble vist. Litt minus var styrken på Wifi enkelte plasser. Kom inn noen maneter på stranden enkelte ganger, de fleste ufarlige. Plassen kan anbefales. Hilsen Bimi og Helene.

 
26.03.2020

av Tone L

Fantastisk !

Dette var en drøm av en tur. Koh Lanta var en fantastisk øy! Rawi Warin var verdt de fem stjernene, rommene var flotte - ren luksus 😊 Hele hotellområdet var en drøm. Rent og pent med nydelige mennesker som alltid smilte og var behjelpelig med det det måtte være. Vi, jeg og mine to døtre på 10 og 12 år, bodde på dobbeltrom delux. Rett ved siden av bodde besteforeldrene på 78 år. De storkoste seg på denne resorten. Deilig med privat strand, solsenger og en solnedgang av de sjeldne. Like borte på stranda var det muligheter for massasje og spa. Vi valgte buffet på hotellet på valentines day, det var en opplevelse. Tusen takk til Mee i strandbaren! Du og alle dere andre gjorde oppholdet vårt perfekt ! Lui og resten av gjengen- dere er fantastiske! Takk for oss!

 
18.03.2020

av ThomasS2613 Ko Lanta, Thailand

Fantastisk!

Har vært en fantastisk opplevelse å være her på Rawi warin resort. Helt fra da vi steg ut i fra bussen og ble ønsket velkommen og fikk blomsterarmbånd og te fra den hyggelige resepsjonist dama har vi følt satt pris på under oppholdet. Stedet er en oase med skog,planter,vann.,fisk, fugler,skilpadde,ekorn og apekatter. Noen myggstikk har vi fått, men du får gratis myggmiddel av hotellet. God frokost og maten ved bassenget er også meget bra. Mr. Mee ved basseng baren er en hyggelig kar som vi har pratet litt med og som alltid er blid. Prøvde en av de massasje stedene på stranda like ved. Det er billig sammenlignet med spaet på hotellet, men har du først prøvd hotellet sitt spa,så finner du ut at den opplevelsen er 10 ganger bedre. Fine basseng. En med liten sklie som ungene har brukt litt. I sjøen er det best å bade på høyvann da slipper du å passe på steiner under vannet. Eremittkreps kommer frem på stranda om kvelden noe barna syntes var moro å se etter.

 
01.03.2020

av 285arnek Kristiansand, Norge

Femte besøk på et strålende hotell

For femte gang koste vi oss på Rawi Warin. Fortsatt et flott sted med nydelig havutsikt (fra vårt rom!), og er utvilsomt favoritten vår i Thailand! Omgivelsene rundt hotellet er storslagent og her nyter vi miljøet. Et meget bra sted hvor vi helt sikkert besøker igjen😎