Deluxerom

Deluxerom med balkong. En dobbeltseng og en enkeltseng. Mulig med ekstraseng i feltseng. Fjerde person mulig dersom denne er et barn som deler ordinær seng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Minibar. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. Badekar, separat dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Trapper og nivåforskjeller for å komme til rommene.
  • Deluxerom som ligger oppe i høyden.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Deluxerom plus

Deluxerom plus med balkong eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Fjerde person mulig hvis denne er et barn som deler ordinær seng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Minibar. TV. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. Badekar, separat dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Trapper og nivåforskjeller for å komme til rommene.
  • Rommene ligger i mindre bygninger rundt bassengområdet.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Ettroms villa

Frittstående ettroms villaer med stor balkong eller terrasse. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Strykejern og strykebrett. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og separat dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Trapper og nivåforskjeller for å komme til villaene.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 1-3

Seafront villa med eget basseng

Seafront villa med eget basseng og begrenset havutsikt fra uteplassen. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i en stor sovesofa i stuedel. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og separat dusj samt wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Trapper og nivåforskjeller for å komme til rommene.

Romstørrelse: Ca. 150 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn.

Suite med basseng

Suiter med eget basseng på uteplassen og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i feltseng i stuedel. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Strykejern og strykebrett. Badekar, separat dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Trapper og nivåforskjeller for å komme til suitene.

Romstørrelse: Ca. 100 kvm
Antall personer: 1-4