Lanta Sand Resort & Spa

Herlige Lanta Sand Resort & Spa på Koh Lanta ligger fint ved den fantastiske sandstranda Long Beach på Koh Lanta. Her venter late dager i solen ved bassenget eller på stranda. Hotellet har restaurant med havutsikt og kanskje øyas vakreste solnedgang.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer. Dobbeltrom med utgang til basseng for 1-4 personer. Dobbeltrom i bungalow for 1-3 personer hvorav 1 barn. Bungalow med delt basseng for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lanta Sand Resort & Spa ligger rolig til i en tropisk hage, på den vakre sandstranda Long Beach. Her er det er pent bassengområde med barneseksjon i bassenget. Solsenger og parasoller ved bassenget. Poolbar.

Hotellets restaurant The Sands ligger fint til på stranda med både thailandske og internasjonale retter på menyen. På stranda ligger en bar der du kan nyte solnedgangen.

Lite, treningsrom. I hotellets spa The Grain tilbys blant annet massasje og ulike behandlinger mot avgift. Lekeplass. Barneklubb med engelsktalende personale som åpner på forespørsel (gjelder noen timer per dag).

Wifi inkludert i fellesområdene. Til Saladans sentrum er det cirka 4 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Alle hotell – Koh Lanta

Rawi Warin Resort & Spa

Fine Rawi Warin Resort & Spa ligger vakkert til ved en frodig ås, med strandkanten og mange strandaktiviteter rett utenfor døra. For deg som søker en aktiv ferie er det både et fint treningsrom og sykler på hotellet. For avkobling er det et bassengområde med litt annerledes basseng men vannsklie.

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort er et hyggelig hotell som ligger like ved stranda. Slapp av med massasje, nyt late dager ved bassenget eller kanskje en tennismatch. Middagen kan du innta i hotellets restaurant eller på en lokal restaurant i Saladan, som ligger bare omtrent en kilometer fra hotellet.

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

Avani + Koh Lanta Krabi Resort ligger ytterst ute på en odde med havet som nærmeste nabo. Her kan du se frem til deilige dager i romantiske omgivelser med god mat, et lekkert bassengområde og aktiviteter både i havet og på land og personlig service.