En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

1178 vurderinger
Utmerket
 
721
Veldig bra
 
274
Bra
 
103
Mindre bra
 
40
Dårlig
 
40

Fem siste vurderinger

05.02.2023

av FarAway51562152244 Froland, Norge

En veldig fin resort ved stranden

Vi er en familie på fire, barna er to gutter på 9 og 11 år. Vi bodde her i totalt 18 dager. Det var i to perioder. Vi hadde et avbrekk på tre dager hvor vi var en tur til Koh Lipe. Lanta sand resort and spa er en resort jeg virkelig kan anbefale. Du føler deg veldig velkommen når du møter de hyggelige folkene i resepsjonen. De ansatte er virkelig på servicesiden, både i frokostsalen, rengjøringen og i strandbaren. Hotellets frokostområde ligger idyllisk ved stranden. Dette må man bare nyte. Barna koste seg med mulighetene til basseng og sjø. Vi var med på thaiaften og feiret julaften på hotellet, det var begge deler veldig hyggelig. Nok engang, de ansatte på dette hotellet gjør virkelig alt for at du skal trives.

 
08.01.2023

av tuvanesetl

Et hotell man ikke vil gå glipp av

Jeg bodde på dette hotellet med min familie i desember 2022. Vi har vært på KOH Lanta mange ganger, men dette er det beste hotellet vi noen gang har bodd på. Det som gjør hotellet så bra er at stranden ligger rett ved hotellet. Man kan se stranden fra bassenget, noe som gjør at man bruker stranden og bassenget masse. Hotellet er nylig pusset opp og rommene er veldig fine. På hotellet er det mange bassenger man kan bruke. Ett ganske stort, og 2 litt mindre. De har også et stort treningsrom med det man trenger for å trene i hverdagen. Men det som gjør oppholdet så spesielt er alle de fine folkene som jobber der. Rice og Miary hjalp oss masse når vi skulle sjekke inn. Utrolig hyggelige folk som jobbet i resepsjonen, som alltid vil hjelpe oss. Phree bar all bagasjen vår opp til 4 etasje uten noen problem, og vi hadde 2 kofferter på 30 kg. Alltid veldig hjelpsomme. På morgene når man går til frokosten møter man Kong i døren. Han utrolig hyggelig og snill. Han jobber også i baren sammen med Non. Og Non og Kong gjør en super jobb i baren. Alltid super god og rask service. Deerake er manager på hotellet. Han er super hyggelig og vil gjerne slå av en prat. Oppholdet vårt ble veldig mye bedre på grunn av alle de hyggelige folkene som jobber her

 
06.01.2023

av heddanlysvoll

Elsket det

Jeg syns hotelet var helt supert. Solsengene lagg i nærhet av både basseng og stranden. Personellet var veldig hyggelige som gjør av vi vil veldig gjerne reise tilbake. Frokosten var nydelig og alt var perfekt

 
29.12.2022

av Tommy Pål L Norge

Man føler seg hjemme og ønsket som gjest på dette hotellet ❤️

Hotellet er fantastisk på alle måter. God frokost, hyggelig og behjelpelig betjening både i resepsjonen, baren, restauranten m.m. Beliggenheten er topp rett ved stranda og det er kort avstand fra bassenget til sjøen. Frokosten er nydelig med bacon og grovt brød og mye mer. I tillegg nyter man frokosten med utsikt til stranda og sjøen. Vi feiret julaften her, noe som også ga mersmak. Ang rommene har vi, en familie på 4 med store barn, prøvd 3 ulike rom. Familierom med 2 dobbeltsenger og 2 separate rom var perfekte, med det lille minuset at de lå lengst fra stranda. Villa ligger koselig til i hagen av hotellet med ett stort rom og et stort bad, dusj for seg selv sammen med et lite basseng i bakgården. Rommet er stort med dobbelseng og en sofa. Vi hadde ekstraseng. Uteplass med sofa. Favorittrommet var beach front bungalow med stort rom som i Villaen. Men fra verandaen kan man hoppe rett i ett stort basseng med utsikt til sjøen. Sengene er veldig gode i alle rommene vi har prøvd.

 
11.03.2020

av Svein N Oslo, Norge

Flott, sjarmerende og topp service - et godt valg av bosted på Ko Lanta.

Vi valgte å booke 2 døgn på Lanta Sand Resort, som start på 1 uke i Ko Lanta. Vi ble møtt av god mottagelse, høy standard og hyggelig betjening. Vårt rom viste seg å ikke holde den standard vi ønsket, dette ble uten større problem endret til absolutt innfridd og vi gjorde raskt en avtale om å bli på den Resort i ytterligere 5 døgn. Stor takk til Fr Rice, super vennlig og dyktig til å løse våre ønsker. Vi storkoste oss på Sand resort med velsmakende og rikholdig frokost, late dager på hotellets egen private strand, deilig lunch fra hotellets kjøkken og ikke minst glade og dyktige medarbeidere. Stedet er preget av renslighet og høyt servicenivå i alle ledd. Vi kommer gjerne tilbake.