En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

1021 vurderinger
Utmerket
 
599
Veldig bra
 
251
Bra
 
97
Mindre bra
 
38
Dårlig
 
36

Fem siste vurderinger

11.03.2020

av Svein N Oslo, Norge

Flott, sjarmerende og topp service - et godt valg av bosted på Ko Lanta.

Vi valgte å booke 2 døgn på Lanta Sand Resort, som start på 1 uke i Ko Lanta. Vi ble møtt av god mottagelse, høy standard og hyggelig betjening. Vårt rom viste seg å ikke holde den standard vi ønsket, dette ble uten større problem endret til absolutt innfridd og vi gjorde raskt en avtale om å bli på den Resort i ytterligere 5 døgn. Stor takk til Fr Rice, super vennlig og dyktig til å løse våre ønsker. Vi storkoste oss på Sand resort med velsmakende og rikholdig frokost, late dager på hotellets egen private strand, deilig lunch fra hotellets kjøkken og ikke minst glade og dyktige medarbeidere. Stedet er preget av renslighet og høyt servicenivå i alle ledd. Vi kommer gjerne tilbake.

 
03.03.2020

av hkonskarshaug Oslo, Norge

Fantastisk

Rolig og fin atmosfære for barn. Behagelig kjøling basseng. Super vennlige ansatte. Vi fikk ordnet nytt rom med en gang da vi hadde litt bråkete naboer. Store og fine rom. Hotell området er super idyllisk og vakker solnedgang ved stranden på hotellet. Står alltid toktok utenfor hotellet som tar deg til Saladan for 100bth.

 
16.03.2019

av olemeidell Bergen, Norge

God service og lokasjon

Lanta Sand Resort and Spa er helt på stranden, har fine senger med utsikt over havet. Utsikten over Long Beach er så bred at du kan se jordens kurve. Rom var fint, men luktet veldig av mugg. Vi valgte å ikke klage siden vi bare var der noen dager. Service på hotellet er svært bra, og kan anbefale frokosten også.

 
24.01.2019

av norund_2018

Ferie

Vi feiret jul og nyttår på Lanta Sand, for tredje gang .Det var veldig bra. Stedet har en fantastisk beliggenhet, super betjening. Vi har feriert på Lanta Sand i 9 år, og kommer helt sikkert tilbake. Veldig fornøyd med Thai airways. Alltid presise.

 
16.01.2019

av Turist567wkf Liverpool

Veldig hyggelig sted å være gjest.

Familien tilbrakte julen på stedet. Meget hyggelig betjening, og det aller meste var veldig bra. Litt enkel frokost, men greit nok. Egentlig mye å velge i, men en god del som ikke passer den norske gane til frokost. Koh Lanta er passende for en familie som oss med to barn på 11 og 15 år. Man har det man trenger uten for mye mas. De fleste strendene på øya er veldig lang-grunnet, men ikke Long beach som hotellet ligger på. Den er «normal». Hvis man skal se etter forbedringspotensial fra hotellets side, er det to små ting. Litt irriterende at folk legger ut håndklær tidlig på morgenen for å reservere solsengene, og så tar de dem ikke i bruk før langt ut på dag. De fleste solsengene er under trær, og kunne godt ha blitt rengjort daglig. Kan varmt anbefale hotellet og stedet.