Bungalow med delt basseng

Bungalow med utgang til basseng som deles av åtte bungalower. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i oppredbar dagseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 52 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong og bassengutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Badekåper og tøfler. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene ligger i en større bygning.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 1-4

Dobbeltrom i bungalow

Dobbeltrom i bungalow med markterrasse med en liten plungepool. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Badekåper og tøfler. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Dobbeltrom med utgang til basseng

Dobbeltrom med utgang til basseng og bassengutsikt fra uteplassen. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene ligger i en større bygning.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 1-4