Ting å gjøre i Khao Lak Ting å gjøre i Khao Lak

Ting å gjøre i Khao Lak

Til Khao Lak reiser man først og fremst for å slappe av og være på stranda. Snorkling, dykking og massasje er populære tidsfordriv her. De naturskjønne omgivelsene frister også med spennende utflukter i den vakre nasjonalparken som feriestedet er omsluttet av.

Bestill reise til Khao Lak >>

Les flere reisetips

Chong Fa i Bang Niang Chong Fa i Bang Niang

Nasjonalparken Chong Fa i Bang Niang

Langs Khao Laks fjellkjede er det flere fossefall. Det er en utrolig oppfriskende følelse å hoppe i en av ferskvannsinnsjøene som disse fossene munner ut i. Chong Fa i Bang Niang er det høyeste fossefallet med sine 720 meter over havet, og er delt inn i fem nivåer. Ta med deg matpakke og nyt den frodige naturen og ferskvannssjøene i fred og ro. Nasjonalparkavgift kommer i tillegg.

Thailandsk hverdagsliv

Tilbring en dag i provinsbyen Takua Pa Old Town, som ligger under en mil fra Khao Lak, og opplev det thailandske hverdagslivet. Gå på oppdagelsesferd og se den gamle bymuren, besøk det thailandske og det kinesiske tempelet og legg turen innom det lokale markedet.

Herlige spabehandlinger

Hotell La Flora Resort & Spa har ett av de beste spaanleggene i Khao Lak. Hit bør du dra om du ønsker deg en femstjerners spa-opplevelse til prisen av en enkel behandling i Norge. De profesjonelle massørene gir deg god service og mange behandlinger å velge blant. Du kan velge den klassiske thaimassasjen, få en ansiktsbehandling og til og med svensk massasje. Hvert behandlingsrom er luksuriøst innredet med et eget bad, dusj, toalett og badstue. La Flora ligger på 59/1 Moo 5 i Bang Niang.

Vil du beholde brunfargen lenger skal du bestille time på Phu Pling i Nang Thong. Med vante og profesjonelle hender skrubbes den gamle huden av så du starter ferien med ny hud som ikke flasser. Bestill en bodyscrub!  Adresse: 9/1 Moo 7.

Shopping på markedet i Khao Lak Shopping i Khao Lak

Shopping

Har du lest ut alle bøkene du tok med deg på ferien? Da kan du gå til Tiffy´s restaurant i Khao Lak og fylle på boksamlingen din. Her er det bøker på både engelsk og svensk. Restauranten ligger vegg-i-vegg med Sea Dragon Divers i Nang Thong og holder åpent fra tidlig formiddag til sen kveld. De fleste hotell har også et lite ”bibliotek” der du kan låne bøker.

Ingen ferie er komplett uten et besøk på markedet. Der finner du alt fra solbriller til saronger og flip flops. I Khao Lak ligger markedsplassen ved siden av 7 eleven-butikken i Bang Niang. Åpent mandag, onsdag og lørdag kl. 14.00–19.00.


Tips & Inspirasjon

Finn ditt drømmehotell og opplevelser for reisen til Thailand.

Hvordan vil du bo i Thailand?

I Thailand har vi en rekke herlige hotell for familieturen eller voksenferien. Se listen over alle våre hotell.

Liste over alle våre hotell i Thailand

Opplevelser i Thailand

Vi tilbyr en rekke spennende utflukter på våre reisemål i Thailand. Ta enn titt på hva du kan oppleve med oss. 

Se alle våre utflukter i Thailand

Eksotiske reiser

Opplev verden og dra på en spennende eksotisk reise til steder som Maldivene, Seychellene, Mauritius eller kanskje populære Bali?

Bestill en eksotisk reise