Fireromsleilighet

Fireromsleiligheter med markterrasse. Tre soverom med to enkeltsenger i hvert. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, liten fryser, kokeplater, mikrobølgeovn, kaffemaskin, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 89 kvm
Antall personer: 4-7 / 4-8, hvorav 2 barn

Suite

Suite med markterrasse. Et soverom med to enkeltsenger og en stuedel med mulighet for ekstraseng i sovesofa. Et lite kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Fra suitene til barneklubben, svømmeskolen, treningen og bassenget er det bare noen minutters gange gjennom hotellområdet. All mat og drikke serveres på Maspalomas Resort by Dunas.

Romstørrelse: Ca. 48 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med markterrasse, noen med bassengutsikt. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, liten fryser, kokeplater, mikrobølgeovn, kaffemaskin, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med markterrasse. To soverom med to enkeltsenger i hvert. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, liten fryser, kokeplater, mikrobølgeovn, kaffemaskin, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 63 kvm
Antall personer: 3-5 / 3-6, hvorav 2 barn