Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,9 av 10 Basert på 103 vurderinger
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Stort sett veldig bra. Rommet var som forventet. Godt renhold, god mat, og hyggelig betjening. Bra med vannpark og lekeplass for ungene.
-
Alt for få solsenger. Kom til bassenget med to små barn og ingen solsenger var ledige, skjønt bare 30% var i bruk. Resten var holdt av med håndklær, bøker, tøy, etc... Sa ifra i resepsjonen som sa vi kunne fjerne håndklær på solsenger som ikke var i bruk, noe som resulterte i en skikkelig ubehagelig situasjon da en gjeng brisne pensjonister dukket opp etter en stund og mente vi hadde stjålet solsengene deres. De oppførte seg truende mot oss, selv med to små barn tilstede, og vi måtte hente hjelp fra resepsjonen. De snakket med folka, men gjorde ingenting. Vi fikk heller aldri noen unnskyldning fra hotellet som hadde satt oss i en så ubehagelig situasjon. Vi ønsker ikke å reise tilbake til et hotell der vi må sloss for å få en plass ved bassenget!

Bekreftet gjest: 2023-11-25


4 av 10

+
Takterassen over spisesal, flott utsikt.
-
Det er veldig slitt. Mange ødelagte fliser i uteområdet. Heisen var under reperasjon, det var en del støy. Rommet var slitt, dør til bad kunne ikke lukkes fordi karm og dør var ødelagt. Benken var utslitt-rottingen var hullete. Sengene var utslitte og vonde å ligge i. Skyvedøren inn til bungalowen var av hengslene, vi måtte få vaktmester til å skru den av og reparere den. Det kunne vaskepersonal ha informert om, den var ødelagt da vi kom. Panel til aircondition på soverom var ikke skrudd fast, det var ganske løst og jeg var redd for at det skulle løsne ved bruk. Gamle utslitte solsenger som er vonde å ligge på ved det ene bassengområdet. Det var heller ikke nok solsenger. Veldig mye støy i matsal. Kunne gjort noe med støydemping. Forbedring kan være at de som vasker må informere videre om det som ikke fungerer/er ødelagt.

Bekreftet gjest: 2023-11-25


6 av 10

+
Hyggelig personale og grøntområdene rundt bungalow'ene.
-
Resorten trekker på årene og det preger det meste. Matsal og hovedbasseng var veldig travle med mye trafikk, støy og aktivitet. Disse to områdene bidro ikke til en avslappende ferie. Selv barnene våre klagde på at det var stressende. Forslag til forbedring ville være at Apollo burde foreslå for Dunas sin ledelse at de åpner opp resten av resorten for Apollo sine gjester (Maspalomas Suites & Villas by Dunas), slik at en får spredt folk mer. Naboresorten hadde alle de kvalitetene som Dunas Resort ikke hadde, flott bassenområder, tilstrekkelig solstoler, stille og rolig både rundt basseng og i restuarant.

Bekreftet gjest: 2023-11-25


10 av 10

+
Perfekt for barnefamilier med at det var tilrettelagt med alt i nærheten. Likte at 3-åringen ikke kunne falle ut av vinduet/balkong i 6.etg, men at vi var på bakkeplan.
-
Litt kloakklukt på badet, spesielt på morran. Så ut som det har vært en sluk i gulv som er tettet igjen med en stålplate. Denne burde nok vært sett på.

Bekreftet gjest: 2023-11-18


8 av 10

+
Alt
-

Bekreftet gjest: 2023-11-18


4 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-11-18


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-11-18


8 av 10

+
Stilt og roleg. Eige soverom
-

Bekreftet gjest: 2023-11-18


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-11-18


6 av 10

+
God service
-
Trenger å bli pusset opp

Bekreftet gjest: 2023-11-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

77% anbefaler hotellet

2561 vurderinger
Utmerket
 
1100
Veldig bra
 
932
Bra
 
331
Mindre bra
 
109
Dårlig
 
89

Fem siste vurderinger

16.03.2023

av simanja80

Fantastiske Dunas resort!

Fantastiske Dunas! Vårt 9.opphold her. Flotte, behagelige bungalower og flere basseng i et vakkert og fredelig område. Personalet er alltid hyggelige og service-innstilte! De samme folkene har jobber her i alle år. Særlig hyggelig er det å treffe igjen Luis i pool-baren og Margot på «mini-disco»-baren. Men «gamle-gutta» i restauranten gjør også oppholdet trivelig! En fantastisk buffét-restaurant, med stort utvalg i forskjellige matretter. Nydelig mat. Perfekt familiehotell, med morsomme aktiviteter for hele familien. Både div. spill og sports-aktiviteter. For oss som reiser med litt mindre barn, er naturligvis mini-disco også et høydepunkt! Duni og Dunita er favorittene. Animation-teamet hadde «tapt seg» litt siden forrige gang vi var, men Grimanesca og Patryk var flink til å få med barna på div. aktiviteter. Patryk utmerket seg som særlig hyggelig mot både barn og voksne, alltid ydmyk, høflig og hyggelig. Og veldig flink med barna! Takk for nok et hyggelig opphold!

 
05.03.2023

av idalivt

Veldig fornøyde med opphold

Var her i to uker med barn på sju og 11 år. Hadde bestilt tur for én uke, men valgte å forlenge med en ekstra uke da vi syntes det var så fint her. Masse å gjøre for alle - biljard, bordtennis, fotball, to store basseng. Personalet legger opp til mye aktiviteter på dagtid, konkurranser for voksne og barn, show, gruppetimer osv. Veldig koselig sted med mange små hus og grøntområder rundt. Fornøyd med maten, variert og stort utvalg. Vi spiste alle måltider på hotellet, bortsett fra én gang vi hadde lyst på pizza istedenfor. Poolbar med feks burgere og is åpen hele dagen. Kort avstand til strender og butikker. Anbefales!

 
16.01.2023

av Hallo1000

God hotell for familie

Disse hotell består av bungalows og veldig fint. Hvis du er med små barn og vil være rund basseng bestill bungalows rund basseng. Ellers tar litt avstand fra bassenget og enda roligere bungalows. Vi var med et barn på 6 år og var fornøyde.

 
23.11.2022

av Road29552281271 Bodø, Norge

Flott familiested

Familie på fire, har hatt et veldig fint opphold på én uke i bungalow nr 504 rett ved basseng og resepsjonsområdet. Veldig fin bungalow, rent og ingen krypdyr innendørs (som vi egentlig hadde forventet i en leilighet på bakkeplan). Renhold hver dag. Med barn er det veldig praktisk å bo nærme bassengområdene, men kan forstå om det blir for mye støy for de som liker litt roligere kveldsstunder. Det spilles musikk fra formiddag til kveld. Bassengområdene er helt ok, rent og enkelt. Fine stier og grøntområder mellom bungalowene, og generelt god atmosfære på hele stedet. Splash-parken for de minste er fin. Liker at det ligger flyers på solsengene som gir uttrykk for at det ikke er lov å reservere solsenger. Hotellområdet ligger litt avsides fra selve sentrumskjernen og stranden, men det er ingen problem når det går gratis buss til/fra stranden, eller taxi som også er veldig rimelig (3-4 euro fra hotell til strand). For oss var ikke avstanden noe problem nettopp pga gode muligheter for skyss til og fra dit vi ville. Fint å bli kjørt til Faro (fyrtårnet) og ta utgangspunkt her. Derfra kan du gå til høyre å se i meloneras’ luksuriøse gater, her finner du mange fine butikker, kjøpesenter og flere restauranter (60- 100 euro for middag til familie med to barn). Går du til venstre mot stranden i maspalomas finner du rimeligere alternativer og mer souvernirbutikker o.l.

 
25.10.2022

av s0lfridp Risør, Norge

Fort og gæli

Vi bodde i bungalower, som kunne vært helt topp,hadde de bare vært litt mere nyoppusset og fått fjernet alle maura. Det var masse småmaur og noen edderkopper i bungalowen, så de krabbet spesielt på veggene på badet🙈Heldigvis var det aircondition i bungalowen, og to bassenger,det ene mye støy,det andre rolig. Vi kommer ikke til å reise dit igjen, vi følte vi bodde litt i ødemarken, måtte ta taxi hele tiden.Det var kun et lite supermarked i nærheten, nærmest nabo.2 kilometer til stranden,er litt i lengste laget,selv om det gikk hotellbuss tur/retur stranden 3x daglig.Vi spiste en gang middag på hotellet, ikke noe for kresne folk,mye støy og alt for varmt i matsalen.