Treningsleir eller gruppereise med aktiviteter

 

Planlegg din neste treningsleir eller gruppereise med aktiviteter med Apollo Sports. Vi hjelper deg hele veien med valg av hotell, bestilling av fly, transport, hotell og idrettsfasiliteter. Vi sørger for at du og din gruppe får en trygg og velorganisert opplevelse på ett av våre Apollo Sportshotell

 

Send en forespørsel på treningsleir eller gruppereise med aktiviteter

Kontakt oss

telefon-ikon 21 01 75 41
Mandag-fredag: 09.00-15.00
    

Populære treningshotell

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat på fastlands Hellas har et variert utvalg av sport, trening og aktiviteter i unike omgivelser. 3 nybygde padelbaner og et nytt treningsstudio, gode muligheter for kondisjonstrening og frivekter for styrketrening.

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas på Limnos er perfekt for deg som vil ha en aktiv ferie i vakker natur og samtidig ha kort vei til en koselig gresk småby! Aktiviteter for hele familien og en strand med myk og fin sand.

Levante – powered by Playitas

Sportshotellet for hele familien på Rhodos! Her er det herlige basseng og restauranter med god mat, men fremfor alt ligger forholdene til rette for å holde seg i form i ferien.

Aqua Vista - powered by Playitas

Et herlig sportshotell i lekre Hurghada, Egypt som har alt du kan ønske deg av en komplett treningsferie med sol, helse, opplevelser og velvære i fokus.

Cavo Spada Deluxe & Spa

Fint All Inclusive-hotell ved stranda i Kolymbari på Kreta. Her er det et bredt utvalg av aktiviteter og fasiliteter, fra gruppetrening, treningsrom og yoga til sykling, løping og tennis.

Playitas Resort

Treningsanlegget på Fuerteventura slår det meste. Det brede utvalget av treningsfasiliteter på Playitas lokker så vel OL-medaljører som hverdagsmosjonister. Her er det en million kvadratmeter med treningsmuligheter!

Thanyapura på Phuket

Thanyapura er sørøst-Asias største sportshotell, med fasiliteter i verdensklasse. Her finner du alt du skulle ønske for en aktiv ferie i tropiske omgivelser.