Bilde av: Mann som løper

Treningsleir

Bestill treningsleir med Apollo! Vi skreddersyr programmet for foreningen, klubben eller gruppen og hjelper dere med alt det praktiske fra bestilling av fotballbaner, friidrettsanlegg og bassengtider til utflukter og middager.

Hos oss kan større grupper og foreninger bestille alle mulige typer treningsreiser. Uansett om dere er en forening som vil trene friidrett eller fotball en uke eller en gruppe som skal trene yoga eller spille tennis så kan vi arrangere et godt tilpasset, velorganisert og minnerikt treningsopplegg til dere. Vi har et bredt tilbud av utmerkede treningshotell, og våre Apollo Mondo Family Resorts og Apollo Mondo Selected-hotell tilbyr også fine treningsfasiliteter. Blant annet har dere mulighet til å trene som en olympiatopp på fantastiske Playitas Resort, der den svenske olympiatroppen trente til OL i Rio de Janeiro. I løpet av 2015 var det over 30 svenske landslag som trente her, fra kunstløp og langrenn til bryting, svømming og triatlon. 

Kontakt oss:

21 01 75 41
Mandag-fredag: 09.00-16.00

Populære treningshotell

Playitas Resort

Treningsanlegget på Fuerteventura slår det meste. Det brede utvalget av treningsfasiliteter på Playitas lokker så vel OL-medaljører som hverdagsmosjonister.

Thanyapura, Phuket

Thanyapura er Sørøst-Asias største sportshotell, med fasiliteter i verdensklasse. Her finner du alt du skulle ønske for en aktiv ferie i tropiske omgivelser.

 

Cavo Spada, Kreta

Fint All Inclusive-hotell ved stranden med et bredt tilbud av aktiviteter og fasiliteter, fra gruppetrening, treningsrom og yoga til sykling, løping og tennis.