Par i bassenget

Bestill langtidsferie med Apollo

Reis på langtidsferie og nyt feriefølelsen i flere uker. Apollo har over 35-års erfaring med langtidsreiser til et bredt tilbud av reisemål verden rundt. Her har vi samlet pakkereiser som er av enten 3 eller 4 ukers varighet, alltid med åpent kjøp og fri ombooking.

Du kan selvfølgelig gjøre langtidsferien enda lengre, ring eller send oss en e-post så hjelper vi deg. Hos Apollo finner du alltid håndplukkede hoteller og leilighetshoteller etter hva du måtte ønske.

Gjør som trekkfuglene og forlat kulden når mørket senker seg til vinteren.

Spørsmål om langtidsferier?

Få hjelp til å finne rett reiselengde og pris.
Telefon-ikon 21 01 75 40
Mandag-fredag: 09.00-15.00
          Lørdag og søndag: Stengt

f

Informasjon om innreiseregler som gjelder for ditt reisemål
Oppdaterte rutiner for sikkerhet og trygghet på reisemålet
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Bestill nå, vent med sluttbetalingen
Endre reisefølge kostnadsfritt
Endre dine tilleggsvalg helt fram til 48 timer før avreise

Hvor vil du på langtidsferie?

Når du skal være lenge borte, er det viktig å velge rett reisemål. Her er de mest populære.

Gran Canaria – den evig populære

Det er lett å forstå hvorfor Kanariøyene har vært en favoritt blant nordmenn i over 50 år. Her finner du silkemyke strender, vulkaner, månelandskap og mystiske sanddyner – og gode hoteller og mat i verdensklasse. Vil du unngå solen og badelivet, så kan storbyen Las Palmas friste.

Les om langtidsferier på Gran Canaria

Tenerife – mange utfluktsmuligheter

En langtidsferie på Tenerife er en reise til den grønneste og, i manges øyne den vakreste av Kanariøyene. På Tenerife har du vulkanen Teide, som er Spanias høyeste topp. Her er det deilig vær, herlige sandstrender, vakre naturfenomen og masse å se og gjøre!

Les om langtidsferier på Tenerife

Lanzarote – den magiske vulkanøya

Lanzarote er en spesiell øy og er preget av sitt vulkanske opphav. Det dramatiske landskapet skifter i rødt og svart, med lavaklipper og krater, samtidig som naturen er frodig med grønne vinranker og kaktuser. Stemningen på øya er rolig – og er en perfekt grunn for å bli her lenge.

Les mer langtidsferier på Lanzarote

Fuerteventura – milelange strender

Fuerteventura er en karakteristisk øy som er spekket med god mat, vakre sandstrender, flotte naturopplevelser og fine byer. Øya kjennetegnes ofte som Europas Hawaii, takket være sine milelange sandstrender. Her finner de de fineste strendene og det vakreste landskapet.

Les mer om langtidsferier på Fuerteventura

Verdt å vite om langtidsferier

Når du skal ut på en langtidsreise, så har du sikkert en del spørsmål. Her besvarer vi de mest vanlige.

Hva er en langtidsferie – og er det noe for meg?

Når vi snakker om langtidsferie, er det en ferie som varer fra 3, 4 eller 6 uker. Kanskje til og med 8 uker. Eller mer! Det er det du som avgjør! Langtidsferier skiller seg i alle fall ut ved at du ikke sitter igjen med følelsen av at ferien var over før du rakk å senke pulsen. 

Våre feriekonsulenter står parat til å hjelpe deg med å finne riktig reisemål og rett lengde på ferien – sammen med deg. Ring oss på telefon 21 01 75 40 eller send oss en forespørsel. Vi ser fram til å hjelpe deg!

Om hotellene våre

De fleste av våre hoteller holder åpent gjennom hele året. Noen hoteller benytter muligheten til å renovere i vinterhalvåret, noe det er greit å være oppmerksom på. Hotellene vil allikevel gjøre alt de kan for at det skal bli minimalt med forstyrrelser, og passe på at gjestenes trivsel står i fokus.

Er det service fra Apollo på reisemålet?

Apollo har reiseledere på alle Kanariøyene og på Madeira, som du kan kontakte ved behov. Vi vil selvfølgelig informere deg om hvilke tidspunkter de er tilgjengelige. Denne informasjonen finner du også på oppslagstavlen på hotellet, eller i Apollo-permen.

Er det rengjøring på rommet?

Rom/leiligheter rengjøres som regel en gang i uken. Da skiftes også sengetøy og håndklær. Oppvask og utstyr til dette har du ansvar for selv. I rom/leiligheter med kjøkken er utstyret tilpasset enkel matlaging og til det antall gjester rommet er beregnet for. Les hva som gjelder for hotellet du skal bo på under informasjon om hotellet.

Om fly og avreisedato

Prisen på en langtidsferie er ofte gunstig, da du reiser med et charterfly som Apollo allerede har i sitt program. Skulle reisemålet ditt være utenfor vårt charterprogram, vil reisen foretas med rutefly.

Hva med bagasje?

Ordinær bagasjevekt er 20 kg inkl. håndbagasje. Som langtidsreisende hender det derimot at du tilbys å ta med deg 10 kg ekstra (gjelder for reiser som varer i mer enn 30 dager). Skulle du ønske å ha med ekstra bagasje utover dette, kan du bestille overvekt på flyet.

Jeg ønsker kun å bestille flybilletter

Har du kun bestilt flybillett, ber vi deg kontakte personalet vårt på reisemålet for å få bekreftet hjemreisetidspunktet.

Viktig å vite

Vi anbefaler alle våre reisende å lese Apollos reisevilkår. Det er også viktig at du setter deg inn i hvilke pass- og visumregler og andre innreiseregler som gjelder for landet du skal reise til.

Når det uforutsette inntreffer...

Både før og under reisen er det dessverre ikke alltid at alt går som planlagt. Blir du eller noen du skal reise sammen med syk før ferien starter, vil det være gunstig å ha Apollos utvidede avbestillingsbeskyttelse. Denne sikrer deg hvis du av ulike grunner blir nødt til å avbestille reisen. Uansett hvor du reiser er det alltid viktig å ha en god reiseforsikring. Vår avbestillingsbeskyttelse og Goudas reiseforsikring gir deg også flere fordeler utover det som vanligvis er inkludert i forskjellige betalingskort.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Kanariøyenes beste opplevelser

Få med deg våre beste tips om Kanariøyene – som fartsfylte festivaler, vakre nasjonalparker og unike smaksopplevelser?

Les vårt blogginnlegg

Våre hoteller på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hoteller gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hoteller på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Søk og bestill langtidsferie her

Her kan du søke etter ditt favorittreisemål.