
Lokale spesialiteter
Våre destinasjoner flyter over av matopplevelser og lokale spesialiteter. Hvem er du på ferie? Tør du å prøve mange nye retter? Eller kjører du mest på dine trygge kort? Spør du oss, synes vi selvfølgelig at du bør oppdage maten i landet du skal til.
Oppskrift
Når savnet blir for stort – sleng sammen en rett og nyt hjemme

Tapas! Perfekt fredagsmat, hvor du bare legger ut mange små utvalg og alle får velge det de liker. Det meste kan kjøpes ferdig, og resten monteres enkelt før gjestene kommer. Bare fantasien setter grenser!
Her foreslår vi hva det perfekte tapasbrettet skal inneholde
Oliver
Oster av ulike slag
Lufttørket skinke
Tynne skiver chorizo eller annen sterk pølse
Kjeks og litt godt brød
Piper av ulike typer (kjøp ferdig eller lag selv)
Pimentos de padron (hurtigstekt i olje og toppet med flaksalt)
Cocktailtomater
Hvitløk og chili stekte reker
Velsmakende komfyr!

Palacinke er en tynn crêpe-lignende variant av pannekaker. Smaken er omtrent som vanlige pannekaker og du kan fylle dem med akkurat det du vil. Spis som hovedrett eller dessert.
3,5 dl melk 1,5 dl kullsyreholdig vann 2 egg 4 dl mel 1 ts vaniljesukker 1 spiseskje sukker 0,5 ts salt
Ovennevnte batch gir ca 15 pannekaker. Fyll dem med akkurat det du ønsker. Som dessert kan det være godt med jordbær og nutella.
Nam!