De beste All Inclusive-hotellene i Hellas

– i følge våre gjester

All Inclusive er perfekt for deg som bare vil slappe av og spise og drikke godt i ferien. Oliven, tzatziki, moussaka og gresk salat er bare noen av godsakene som hører hjemme i det greske kjøkkenet. Tilbudet på All Inclusive-hotellene kan variere, men felles for alle er at du kan spise og drikke så mye du vil uten å tenke på regningen. Her har vi samlet de All Inclusive-hotellene i Hellas med de beste tilbakemeldingene fra våre gjester.

 


Lær deg mer om den greske maten

Hemmeligheten bak Middelhavskosten

Spise seg i form? Ernæringsforskere mener at det er mulig med Middelhavskosten. Dytt i deg fisk, grønnsaker, olivenolje og brød og føl deg bedre enn noen gang. Her kan du lese mer om hemmeligheten bak maten som gjør deg så godt. 

Les mer om Middelhavskosten

Gresk oliven

Er du en som elsker oliven vil ferien i Hellas være himmelriket. Nesten overalt ser man store oliventrær og olivenlunder. Ikke bare er de vakre – oliven er landets nasjonalprodukt!

Les mer om greske oliven

Lag Moussaka hjemme

Blir lengselen til Hellas for stor? Hva med å lage en deilig moussaka hjemme. Vi har det beste oppskriftene, vi har nemlig fått dem av den greske mesterkokken Mirsini Lambraki.

Oppskrift på Moussaka

Lengter du etter å lage mat i ferien?

Bli med på utflukt og lær deg hemmeligheten for å lykkes på det greske kjøkkenet

Gresk matlagingskurs i Parga

Bli med på et matlagingskurs mens du ferierer i Parga. Du lager de greske delikatessene under veiledning av profesjonelle kokker. I nærheten er også mormor som deler med seg av sine beste knep for å lykkes på kjøkkenet.

Les mer og bestill utflukten

Smaken av Kreta

Opplev Kreta med alle sansene. Bli med på en utflukt der vi prøvesmaker så vel olivenolje som gresk vin.

Les mer og bestill utflukten

Matlaging og besøk i den botaniske hagen, Kreta

Bli med på en halvdagstur der vi både besøker den botaniske hagen Skordalou og lager mat sammen.

Les mer og bestill utflukten