På reisemålet

Verdt å vite om hotellene

Her har vi samlet slikt som er verdt å vite om våre hotell. Les mer om inn- og utsjekking, måltider på hotellet, wifi, basseng og mye mer.

Les mer generell hotellinformasjon

Ankomst og hjemreise

Les mer om transport, hjemreise samt håndtering av uforutsette hendelser og ventetider som i blant kan påvirke ut- og hjemreisen.

Les mer om ankomst og hjemreise

Lokale forhold

Her finner du informasjon som det kan være bra å vite om besøk på våre reisemål. Les om hva som gjelder i høy- og lavsesong.

Les om hva du kan forvente

Helse og sykdom på reise

Vi vil helst ikke tenke på det, men uhellet kan også være ute i ferien. Vi tipser om noen forhåndsregler samt hva du må være forberedt på. 

Viktig informasjon om helse og sykdom

 

Valgmuligheter på reisemålet


 

For barna

På våre beste familiehotell er det både svømmeskole og barneklubb. På mange av våre hotell for barnefamilier kan du også forhåndsbestille trillevogn og barneseng.

Legg forholdene til rette for barna

Leiebil

Bestill leiebilen før reisen, så er du garantert bil på reisemålet – og til en bedre pris enn om du bestiller etter ankomst. Vi samarbeide med velkjente bilutleiefirmaer i hele verden.

Les mer om leiebil

Måltider på hotellet

Det er jo deilig å spise på hotellet, men hva er inkludert i halvpensjon og hva betyr egentlig All Inclusive Ultra? Her finner du svar.

Les om måltider på hotellene

Utflukter på reisemålet

Gjør noe mer ut av ferien med unike opplevelser. Vi tilbyr en rekke utflukter der du kan ta del av et lands kultur, severdigheter, natur og mye mer.

Les om hvilke utflukter vi tilbyr

Tranport t/r på reisemålet

Bestill en enkel og trygg transport mellom flyplass og hotell – en fin måte både å starte og avslutte ferien på.

Les mer om transport t/r hotellet