Villa Lara

På hyggelige Villa Lara kan man nyte frokosten sammen med utsikten over det glitrende havet mot Hvar og Brač. Og når det går mot kveld, kan du sette deg godt til rette med et glass velsmakende lokal vin og solnedgangen som kulisse.

SUPERSALG!

Reis til Kroatia og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-4 personer. Treromsleiligheter for 2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet . Fin utsikt og hyggelige eiere .
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Villa Lara er et lite og hyggelig leilighetshotell der eierinnen med familie bor i øverste etasje. Hotellet ligger i rolige og frodige omgivelser på en høyde ovenfor Podgora. Det går en bratt trapp ned til strandpromenaden, hvor det der er flere hyggelige kaféer og restauranter.

Parkering mot avgift. Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 200 meter fra hotellet, bagasjen transporteres fem til hotellet. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider er inkludert.

Alle hotell – Podgora

Primordia

Primordia er et populært leilighetshotell som ligger ved ligger ved strandpromenaden i Podgora. Rett nedenfor hotellet ligger stranda og det er kort vei til restauranter, barer og butikker. Leilighetene er av ulik størrelse og utforming. Flere av dem har herlig havutsikt fra uteplassen.

Villa Mandarina

Villa Mandarina ligger i et rolig område ikke så langt fra havna i Podgora. Sentral beliggenhet med restauranter, butikker, bakerier og bademuligheter rett rundt hjørnet. Fine og hjemmekoselige leiligheter.

Natalia

Leilighetshotellet Natalia i Podgora byr på en trivelig kroatisk atmosfære og flott beliggenhet i nærheten av stranda, restauranter og fornøyelser. Leilighetene er pene og komfortable. Vil du ha det lille ekstra anbefaler vi at du bestiller en leilighet med havutsikt.